Kam na výlet se 7 letým
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prosím, dejte typ, kam se 7mi letym
Zdravím
Prosím, poraďte mi, kam stojí za to jet na výlet se 7mi letym dítětem? Může být i s ubytováním. Děkuji za jakýkoliv typ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak asi podle toho, co mí tvůj syn rád a to víš nejlíp ty sama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lo tak záleží, co ho baví nebo zajímá
Bez toho se špatně něco radí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nastys píše:
@Lo tak záleží, co ho baví nebo zajímáBez toho se špatně něco radí
Tak baví ho hodně věcí, samozřejmě vím, co ho baví, byli jsme už na hodně místech. Hledám typ na něco, kde jsme třeba ještě nebyli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lo a asi bys měla také napsat lokalitu, těžko pojedeš třeba v jednom dni 300 km tam a nazpět kvůli zajímavého výletu, nebo jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mirakulum, FajnPark, zoologické zahrady, s dítětem chceme na tu výstavu o Cosmos Discovery, chystáme se do bludišť na zámku Loučeň, bunkry v pohraničí (Hanička, Dobrošov, Slavonice).
Pak asi tisíc rozhleden nebo zřícenin po republice, skalní města, krasové jeskyně, obory, aquaparky, bobové dráhy, lanové parky, industriální památky (hornické skanzeny v Kladně, Příbramy, grafitový důl v Krumlově…).
Vyjet někam na kolech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lo Ahoj..super je i pro kluky( mám 2) hrad Sovinec a Mamutíkův vodní park
tam budeš mít klid celý den…ale musí být hezky a něco to holt stojí.
Jinak pokud i rád chodí, tak určitě lanovkou na Pustevny třeba…ale ono jde opravdu o to, odkud jsi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna jsem chtěla napsat Mirakulum. Ale z Moravy je to dost z ruky. Přímo tam se přespat nedá, ale v Milovicích by se třeba něco dalo sehnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Zrovna jsem chtěla napsat Mirakulum. Ale z Moravy je to dost z ruky. Přímo tam se přespat nedá, ale v Milovicích by se třeba něco dalo sehnat.
Tak na Moravě je něco takového snad někde v Ostravě a pak někde na jihu u hranic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to záleží na tom, co baví jeho a na čem se shodnete jako rodina… Jestli jezdíte na kolech, oceníte obyčejný pěší výlet lesem k rozhledně…
Cílů je milión, záleží na náročnosti klienta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.