Prosím doporučte kvalitní autosedačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.10.20 19:05

Mně kámoška doporučila tuto autosedačku ale když jsem viděla tu cenu, tak nevím. Myslíte si, že se za tu ceno vyplatí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
16.10.20 23:28
@danielakoutova píše:
Mně kámoška doporučila tuto autosedačku ale když jsem viděla tu cenu, tak nevím. Myslíte si, že se za tu ceno vyplatí?

Nebrat. Mizerné polstry, mizerná hlavová opěrka, mizerná ochrana proti bočnímu náratu. Žádná sedačka uvedená jako „vhodná pro děti od narození do sedmi let“ nemůže být kvalitní už z principu. To bez debat, novorozeně (a ideálně dítě do roka a půl aspoň) má být ve vejci. Zadruhé, blbě je posměr, který sedačka umožňuje i u novorozeněte. U většího dítěte je na svědomí každého (fyzikální zákony jsou ale platné bez ohledu na světonázor), u tak malého dítěte, pro jaké tuhle sedačku ve směru (9kg+) doporučuje výrobce, je to nebezpečné a navíc protizákonné.

Chicco kvalitní sedačky nedělá a chtít za takový ksindl zboží skoro osm tisíc je teda od výrobce drzost největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.10.20 21:11

Vybírali jsme podle Dtestu, určitě doporučuji. Ale samozřejmě je rozhodující do jaké ceny chcete jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
19.10.20 11:40
@Valíí23 píše:
Vybírali jsme podle Dtestu, určitě doporučuji. Ale samozřejmě je rozhodující do jaké ceny chcete jit.

Dtest zrovna není moc důvěryhodný zdroj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.10.20 20:05

Mrkněte se třeba ještě na britax romer, celkově je to dobrá značka a pak už záleží na vás, která se vám bude líbit, kolik peněz jste ochotná zaplatit za kvalitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.10.20 22:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.10.20 22:53

@danielakoutova pro jak velké dítě sháníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.2.21 21:36

Na britax jsme také koukali a musím uznat že šel do posledního výběrového kola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí