Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemyslím si, že jsem jí tam psala nic špatného. Pouze jsem slušně odpověděla, jak se daná situace řešila v naší rodině. Nic víc.
@Apaji píše:
Sladkou nebo masovou?
Takovou nic moc
se mi nějak zmrskla. Foto ve skupině ![]()
@chipsa píše:
Nemyslím si, že jsem jí tam psala nic špatného. Pouze jsem slušně odpověděla, jak se daná situace řešila v naší rodině. Nic víc.
Tak ona začala útočit na tebe. Naprosto nesmyslně ![]()
Co ti psala do SZ?
@chipsa píše:
to neřeš, podle mě čekala na kom si zchladí žáhu, jak se říká, ona tam tak nějak vyjížděla na každého, jen ty jsi to odnesla nejvíc ![]()
@chipsa
Tu diskuzi jsem četla a hledala jsem spodní čelist na podlaze. Nepokousal toho králíka vzteklý netopýr?
To je čůůůůza ![]()
Co mě napsala do SZ?
Tak já to nakopíruji.
To děláš
schválně, ty krá.. tupá? Nechce se mi věřit, že chodí po světě někdo tak blbý. Takže hezký den, táhni do prd.. a už mi sem nepřispívej.
Myslím si, že tohle na e-mimino nepatří a ikdyž se tady kde kdo rafne, tak pravidla slušného chování jsou jasná. Jak v diskuzích, tak v SZ. Nebo snad ne?
Bohužel systém mě s těmi jejími vulgarismy nepustí dál, takže je to psané bez těch teček
Tak ta by měla z EM vylítnout jak špinavé prádlo, sprostá tlama ![]()
@chipsa píše:
Co mě napsala do SZ?
Tak já to nakopíruji.To děláš
schválně, ty krá.. tupá? Nechce se mi věřit, že chodí po světě někdo tak blbý. Takže hezký den, táhni do prd.. a už mi sem nepřispívej.Myslím si, že tohle na e-mimino nepatří a ikdyž se tady kde kdo rafne, tak pravidla slušného chování jsou jasná. Jak v diskuzích, tak v SZ. Nebo snad ne?
Bohužel systém mě s těmi jejími vulgarismy nepustí dál, takže je to psané bez těch teček
Co?
Zas další nána s IQ tykve ![]()
Já jsem tu diskusi četla jen zpočátku a teda nechápala jsem, jak chipsa pořád mele o něčem, co není předmětem dotazu. Myslela jsem si něco o čtenářské (ne)gramotnosti. ![]()
@LucaLuca No taky jsem na to koukala. Ale psaly tam o vydědění všechny a původní příspěvek je upraven, tak mi to přijde, jestli to vydědění tam prostě nebylo zmíněno. ![]()
@Krasavicaa píše:
Ještě tě furt nemám![]()
![]()
a to jsem se tak snažila
![]()
![]()
No koukala jsem. Musím se začít činit. Jestli budu zítra zase vstávat s chlapem ve 4, tak uvidíš to numero, až se ráno dolezeš
![]()
@RadkaCh píše:
No koukala jsem. Musím se začít činit. Jestli budu zítra zase vstávat s chlapem ve 4, tak uvidíš to numero, až se ráno dolezeš![]()
Já ráno asi nedolezu
Plánujeme zase nějaký výšlap. Alpy jako min. tejden to nebudou, ale asi Sněžka či tak něco ![]()