Kontakt na SZ pro adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
31.7.15 19:07

Nemyslím si, že jsem jí tam psala nic špatného. Pouze jsem slušně odpověděla, jak se daná situace řešila v naší rodině. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.7.15 19:08
@Apaji píše:
Sladkou nebo masovou? :mrgreen:

Takovou nic moc :-( se mi nějak zmrskla. Foto ve skupině :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
@chipsa píše:
Nemyslím si, že jsem jí tam psala nic špatného. Pouze jsem slušně odpověděla, jak se daná situace řešila v naší rodině. Nic víc.

Tak ona začala útočit na tebe. Naprosto nesmyslně  :roll:

Co ti psala do SZ?

• Citovat
  • Upravit
33022
@chipsa píše:
Nemyslím si, že jsem jí tam psala nic špatného. Pouze jsem slušně odpověděla, jak se daná situace řešila v naší rodině. Nic víc.

to neřeš, podle mě čekala na kom si zchladí žáhu, jak se říká, ona tam tak nějak vyjížděla na každého, jen ty jsi to odnesla nejvíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
31.7.15 19:09

@Krasavicaa
Mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
31.7.15 19:11

@chipsa
Tu diskuzi jsem četla a hledala jsem spodní čelist na podlaze. Nepokousal toho králíka vzteklý netopýr? :zed: To je čůůůůza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
31.7.15 19:15

Co mě napsala do SZ?
Tak já to nakopíruji.

To děláš
schválně, ty krá.. tupá? Nechce se mi věřit, že chodí po světě někdo tak blbý. Takže hezký den, táhni do prd.. a už mi sem nepřispívej.

Myslím si, že tohle na e-mimino nepatří a ikdyž se tady kde kdo rafne, tak pravidla slušného chování jsou jasná. Jak v diskuzích, tak v SZ. Nebo snad ne?

Bohužel systém mě s těmi jejími vulgarismy nepustí dál, takže je to psané bez těch teček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
31.7.15 19:18

Tak ta by měla z EM vylítnout jak špinavé prádlo, sprostá tlama :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.7.15 19:21
@chipsa píše:
Co mě napsala do SZ?
Tak já to nakopíruji.

To děláš
schválně, ty krá.. tupá? Nechce se mi věřit, že chodí po světě někdo tak blbý. Takže hezký den, táhni do prd.. a už mi sem nepřispívej.

Myslím si, že tohle na e-mimino nepatří a ikdyž se tady kde kdo rafne, tak pravidla slušného chování jsou jasná. Jak v diskuzích, tak v SZ. Nebo snad ne?

Bohužel systém mě s těmi jejími vulgarismy nepustí dál, takže je to psané bez těch teček

Co? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Zas další nána s IQ tykve :roll:

• Citovat
  • Upravit
4486
31.7.15 19:22

Já jsem tu diskusi četla jen zpočátku a teda nechápala jsem, jak chipsa pořád mele o něčem, co není předmětem dotazu. Myslela jsem si něco o čtenářské (ne)gramotnosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.7.15 19:29

@LucaLuca No taky jsem na to koukala. Ale psaly tam o vydědění všechny a původní příspěvek je upraven, tak mi to přijde, jestli to vydědění tam prostě nebylo zmíněno. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
31.7.15 19:30
@RadkaCh píše:
@LucaLuca No taky jsem na to koukala. Ale psaly tam o vydědění všechny a původní příspěvek je upraven, tak mi to přijde, jestli to vydědění tam prostě nebylo zmíněno. :nevim:

Ještě tě furt nemám :,( :,( :,( a to jsem se tak snažila :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
31.7.15 19:31
@Krasavicaa píše:
Ještě tě furt nemám :,( :,( :,( a to jsem se tak snažila :,( :,( :,(

No koukala jsem. Musím se začít činit. Jestli budu zítra zase vstávat s chlapem ve 4, tak uvidíš to numero, až se ráno dolezeš :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
31.7.15 19:32
@RadkaCh píše:
No koukala jsem. Musím se začít činit. Jestli budu zítra zase vstávat s chlapem ve 4, tak uvidíš to numero, až se ráno dolezeš :mrgreen: :jazyk:

Já ráno asi nedolezu :,( Plánujeme zase nějaký výšlap. Alpy jako min. tejden to nebudou, ale asi Sněžka či tak něco :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
31.7.15 19:33
@Terdul píše:
@RadkaCh škoda, že někdo původní příspěvek neodcitoval.

Tak já myslím, že @admin by měli mít přístup k původním příspěvkům, a mohli by nám osvětlit, jestli se tam vydědění nějak zmínilo, nebo jestli tam byly všechny do jedný tak natvrdlý :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová