Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co to je? Nikdy jsem to neměla..mam velký strach s těma bolestmi a krvi. Krev jsem po utření měla ale ne takovou a k tomu to bylo aji ve vodě ![]()
Klid. Budeš tam mít pravděpodobně jen nějakou trhlinu, nebo hemoroid. Mám hemoroid a občas taky takhle krvácím při stolici a někdy docela dost. A taky mě docela dost vždycky bolí v konečníku. Chce to nějakou mast nebo čípky. A proktologa aby se ti na to podíval ![]()
@-Blanch- no me neboli konečnik. Bolely mě střeva a teď při chůzi me opravdu málo bolí v podbřišku
Jsem po té operaci proto tak panikařím
Ja bych se vzhledem k bolestem bricha a nedavne operaci nenechala uklidnovat na e miminu. Zavolala bych na pohotovost a poradila se.Te krve mi prijde hodne
@Konnny dnes jsem měla taky stolici krev ve vodě už nebyla jen na papiru trochu. Cítila jsem nějaké riznuti.
Klid.. jasná krev znamená, že k poranění došlo na konci trávicího traktu..takže maximálně trhlina..
Dobrý večer. Potřebuji rychle poradit. Teď jsem byla na velké a měla jsem krev ve stolici. Jsem měsíc po operaci slepaku. Trochu mě pobolivalo břicho šla jsem na velkou a ve vodě byla krev a na papiru taky. Rodiče odjeli na víkend pryč nevím co mam dělat. Přidám aji fotku z papíru. Klidně ji pak smažu pokud někomu bude vadit, ale potřebuji rychle pomoct jestli volat záchranku. Břicho už tak moc nebolí. Před tím jsem taky měla krev ale jen na papíru..prosím moc za rady děkuji..jsem úplně ve stresu