Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky prosím o „inspiraci“…Mám koupenou tapetu a váhám kam s ní
Nemáte fotky??
Google??? ![]()
Ne tak hodně záleží na druhu tapety, do jaký místnosti to chceš, jak to u vas v bytě vypadá. Takhle bez jakéhokoliv info ti někdo těžko poradí
@tlustoch píše:
Holky prosím o „inspiraci“…Mám koupenou tapetu a váhám kam s níNemáte fotky??
na záchod
né ![]()
hele jak ti máme poradit, když nevíme jaká ta tapeta je jak máš koncipovaný byt atd..to je opravdu divně položená otázka
Na Googlu nic moc
No, do obýváku a nevím, zda za obývací stěnu, nebo vedle na stěnu kde bude komoda…?? Právě bych chtěla vidět, jak tapeta vypadá za obývací stěnou…Aby to nebylo moc přeplácané??
Tapetou bych oživila nějakou část, kterou chceš mít v bytě výraznější. Např. za jídelní stůl a na stůl otapetovat stejnou tapetou třeba květináč na kytku
nebo mě se líbí tapeta pokud je v bytě nějaký vystrčený sloup tak na něj a do kontrastu rámečky s fotkami, např. na orandžovou tapetu na střídačku červený-bílý rámeček s fotkou, na to sloupu zakomponovat to jako oživení bytu…Mě napadají věci spíš na můj byt, je pravda, že bez více infa těžko říct
ale určitě najdeš inspiraci na netu.
Kamarádka mají tapetu uprostřed zdi za komodou na vedlejší stěně vedle tv stolku a toho ostatného a vypadá to moc pěkně, u televize by se mi to nelíbilo
Je těžké radit takhle obecně, takže to co napíšu nemusí fungovat všude - bývá fajn výraznou tapetu umístit na pohledovou stěnu (tu, která je naproti vchodu do místnosti). Jestli před ní chceš mít umístěný nábytek, měl by mít odlišnou (ale přesto s tapetou ladící) barvu. Spíš bych to doporučovala dát na nějakou stěnu, která nebude plně zastavěná nabytkem - aby to vyniklo a nebylo to kompozičně přetížené stylem na jedné stěně tapeta, obrovská stěna, milion obrázků a na druhé komoda a nic dál…
@tlustoch píše:
Na Googlu nic mocNo, do obýváku a nevím, zda za obývací stěnu, nebo vedle na stěnu kde bude komoda…?? Právě bych chtěla vidět, jak tapeta vypadá za obývací stěnou…Aby to nebylo moc přeplácané??