Kam dát tapetu? Inspirace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
84
6.9.14 16:04

Prosím o inspiraci (kam dát tapetu) ?

Holky prosím o „inspiraci“…Mám koupenou tapetu a váhám kam s ní :nevim: Nemáte fotky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
6.9.14 16:11

Google??? :lol:
Ne tak hodně záleží na druhu tapety, do jaký místnosti to chceš, jak to u vas v bytě vypadá. Takhle bez jakéhokoliv info ti někdo těžko poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.9.14 16:13
@tlustoch píše:
Holky prosím o „inspiraci“…Mám koupenou tapetu a váhám kam s ní :nevim: Nemáte fotky??

na záchod
:mrgreen:
hele jak ti máme poradit, když nevíme jaká ta tapeta je jak máš koncipovaný byt atd..to je opravdu divně položená otázka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.9.14 16:15

Na Googlu nic moc :D No, do obýváku a nevím, zda za obývací stěnu, nebo vedle na stěnu kde bude komoda…?? Právě bych chtěla vidět, jak tapeta vypadá za obývací stěnou…Aby to nebylo moc přeplácané??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
6.9.14 16:37

Tapetou bych oživila nějakou část, kterou chceš mít v bytě výraznější. Např. za jídelní stůl a na stůl otapetovat stejnou tapetou třeba květináč na kytku :kytka: nebo mě se líbí tapeta pokud je v bytě nějaký vystrčený sloup tak na něj a do kontrastu rámečky s fotkami, např. na orandžovou tapetu na střídačku červený-bílý rámeček s fotkou, na to sloupu zakomponovat to jako oživení bytu…Mě napadají věci spíš na můj byt, je pravda, že bez více infa těžko říct :nevim: ale určitě najdeš inspiraci na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
6.9.14 17:00

Kamarádka mají tapetu uprostřed zdi za komodou na vedlejší stěně vedle tv stolku a toho ostatného a vypadá to moc pěkně, u televize by se mi to nelíbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.9.14 17:20

Je těžké radit takhle obecně, takže to co napíšu nemusí fungovat všude - bývá fajn výraznou tapetu umístit na pohledovou stěnu (tu, která je naproti vchodu do místnosti). Jestli před ní chceš mít umístěný nábytek, měl by mít odlišnou (ale přesto s tapetou ladící) barvu. Spíš bych to doporučovala dát na nějakou stěnu, která nebude plně zastavěná nabytkem - aby to vyniklo a nebylo to kompozičně přetížené stylem na jedné stěně tapeta, obrovská stěna, milion obrázků a na druhé komoda a nic dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.9.14 18:06
@tlustoch píše:
Na Googlu nic moc :D No, do obýváku a nevím, zda za obývací stěnu, nebo vedle na stěnu kde bude komoda…?? Právě bych chtěla vidět, jak tapeta vypadá za obývací stěnou…Aby to nebylo moc přeplácané??
:lol: a my máme křišťálové koule a vidíme, jak máš postavený pokoj, jaká výmalba, jak vypadá tapeta, prostě opravdu smysluplně založená diskuse :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný