Prosím o kartu biedronka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prosím o kartu biedronka
Dobrý den, prosím prosím není tu nějaká maminka, která má polskou kartičku do Biedronky a poslala mi do sz carkivy kód abych si kartičku uložila do mobilu a nevadilo by mamince, že bych si jednou za dlouhou dobu tam na ni nakoupila? Jezdíme tam opravdu hodně málo.. A když už tam jedu tak bych nakoupila vždycky do zásoby plenky..
prosím prosím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Terka2912 Maji to naprd, ze je pri registraci podminkou polske telefonni cislo. Jinak bychom ji uz taky meli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka no právě a přijde mi zbytečné koupit zbytečně Sim.. Když tam jezdím 1× za 2-3mesice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka2912 píše:
@cecetka no právě a přijde mi zbytečné koupit zbytečně Sim.. Když tam jezdím 1× za 2-3mesice
Navic sim musis taky registrovat (treba na poste). Nejde tam koupit anonymni predplacenku jako u nas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
@Terka2912 Maji to naprd, ze je pri registraci podminkou polske telefonni cislo. Jinak bychom ji uz taky meli
Známý si kartu biedronka pořídil a sim kartu nemá.
Někde v blízkosti obchodu natrefil na reklamní plakát (tak jak u nás jsou pověšené plakáty na plotě), opsal si tel. číslo, číslo napsal do registrace a kartu dostal, využívá ji a že nějakému Polákovi chodí slevové akce neřeší. A vím o více lidech co to takhle řeší ![]()
- Citovat
- Upravit
Mam biedronku, bez simkarty. Mam jen cislo v mobilu, ktere pokladni ukazuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není tady, prosím, někdo, kdo by se podělil o kartu biedronka? ![]()
Prosím prosím, smutně koukám.. já blbec jsem si svou nechala propadnout než jsem ji zaregistrovala ![]()
Nejezdíme často, ale když už tak uděláme v biedronce velký nákup, tak jednou za čtvrt roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, nenašel by se tu někdo, kdo má kartu Biedronka? Jedu tam v sobotu poprvé, tak jestli by mi někdo neposkytl číslo karty? Víckrát tam už nejspíš nepojedu…tak kdyby byl někdo tak moc hodný?
Předem děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!