Přerušení braní HA a možnost otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
beruska7908
15.4.11 12:57
renik03 píše:
tak sem si udělala mamatest 10 a oba byli negativní, je ted jisté, že těhotná nejsem?dá se na ten test spoléhat?

cus, no vzhledem k tomu, ze nevis v jake fazi cyklu ted jsi,tak nevim…ale jestli je test negativni,tak asi nebudes, i kdyz tu psalo nekolik maminek, ze mely take neg.testiky a pritom tehotne byly.mamatest je ale docela spolehlivy test.je blby to, ze ani nevis kdy to mas dostat, kdyz jsi antiko vysadila.bolesti hlavy jsi mohla mit z cehokoliv.ja si myslim, ze jsi jen byla nastydla, pak vynervovana.psychika dela opravdu hodne.nezbyva tedy nic jineho, nez sbalit testy a jit na gyndu.tam nevim co uvidi, zalezi taky jaky ma UZ.ale byt tebou,tak tam jdu, reknu mu(ji)cely pribeh a on uz ti poradi.

• Citovat
  • Upravit
20
15.4.11 13:21

no MS jsem měla 31.3. a skončila 3.4. ke styku došlo den po MS 4.4. v tu dobu by nemělo jít otěhotnět nebo jo?další MS bych měla dostat od 30.4 do 5.5. ale je to jen odhad po vysazení HA se to může rozházet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
15.4.11 13:37
renik03 píše:
no MS jsem měla 31.3. a skončila 3.4. ke styku došlo den po MS 4.4. v tu dobu by nemělo jít otěhotnět nebo jo?další MS bych měla dostat od 30.4 do 5.5. ale je to jen odhad po vysazení HA se to může rozházet

ahaaa.tak to te muzu uklidnit, ze den po menzes je otehotneni skoro nemozny, je to moc brzo.ale nebudu rikat, ze uplne nemozny, mozny je vsechno.jsi ted tedy 16.den cyklu, ze?tak jestli mas dostat MS az koncem mesice,tak je na test jeste brzy,musis pockat aspon minimalne jestli to nedostanes koncem mesice a pak si teprve udelat test, i gyndar tam takhle brzo nic neuvidi.podle tohoo co rikas ze to mas ostat az 30.4., tak mas docela dlouhy cyklus, jak mas MS?pravidelnou? za kolik dni to normalne dostanes?? Protoze 5.den menstruace je na ovulaci strasne brzy, to se vsi jistotou tehotna nejsi. pockej az jestli to nedostanes a pak si udelej test.takhle brzo to nikdo nezjisti, budes muset hold par dni jeste pockat,ale uprimne si myslim, ze je to nemozny aby ovulace probehla uz takhle brzy,protoze mas dlouhe cykly.:kytka:

• Citovat
  • Upravit
20
15.4.11 14:13

já si MS nikam nezapisuju ale pravidelnou jí mám, vždycky beru 28 prášků a tři dny potom to dostanu, tj. v neděli doberu a ve středu se dostaví MS max. ve čtvrtek, a trvá tak pět dní dva tři dny silnější a pak skoro vubec,tak to si mě uklidnila jsem byla dost nervozní jak to teda je, s přítelem mimča plánujem, ale až tak za 5 let, teď je nám 20 tak máme ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
15.4.11 14:24

no ja myslim, ze nejsi zcela urcite.ted ti stejne nezbejva nic jinyho nez cekat. pockej na datum kdy to mas dostat, udelej jeste jeden test a pokud i ten bude negativni,tak je to uplne jiste.tak zatim :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20
15.4.11 14:26

díky moc za trpělivost a za rady :-) zatim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
15.4.11 14:46
renik03 píše:
díky moc za trpělivost a za rady :-) zatim :wink: