Přerušení braní HA a možnost otěhotnění

20
14.4.11 20:17

prosím o názor

minulý týden jsem měla styk s přítelem, HA beru rok ale na 14 dní jsem ji přerušila, chvíli sme neměli kondom ale tak po pul minutě ho nasadily,to se opakovalo ještě jednou asi po čtyřech dnech, myslíte že se nic nestalo za tu chvíli? dnes je to 11 dní a stále mě bolí v podbřišku a měla sem silné bolesti hlavy, a za poslední dva dny mám bílý hustý výtok, od úterka jsem byla nemocná zánět dutin a brala jsem antibiotika ale jen 3, můžou být bolesti způsobené tím?po přerušení HA nemám tušení kdy a zda to dostanu, od prvního dne znovu začnu brát HA, měla jsem zvýšenou teplotu 37,3, bolesti v podbřišku jsou dost silné, na záchod chodím častěji ale ne zase moc, nemůžu být těhotná?prosím odpovězte spěchá to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elizabethcorleone
14.4.11 20:23

No nevím, byla jsi nemocná, vysadila jsi HA, to taky může tomu výtoku nahrát, ale pokud můžeš, tak jdi ke gynekoložce a toto jí řekni. Pak ještě zkus těhot.test.

• Citovat
  • Upravit
13046
14.4.11 20:32

myslím že šance otěhotnět je malá.. takovéhle příznaky má občas i ovulace a jen v této době lze otěhotnět…taky tomu hodně nahrává psychika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
14.4.11 20:35

ahoj,tak jestli jsi vynechala HA na dva tydny,tak muzes byt klidne tehotna. nekdy staci vynechat dva prasky a stane se to.ale hlavne jsi nenapsala, kde probehla ejakulace? mimo kondom, do kondomu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
14.4.11 20:37
elizabethcorleone píše:
No nevím, byla jsi nemocná, vysadila jsi HA, to taky může tomu výtoku nahrát, ale pokud můžeš, tak jdi ke gynekoložce a toto jí řekni. Pak ještě zkus těhot.test.

souhlas. zkus tehu testik a uvidis, gyndar tam stejne do 6tt neuvidi nic, pac je to jeste fazole :-) hlavne kliiid, muzes to mit i vsugerovane. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20
14.4.11 20:38

do kondomu, ale chvíli jsme ho neměli zezačátku tak snad tam žádná kapka spermatu nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.4.11 20:39

zkus bud vesteckou kouli nebo tehotensky test :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
14.4.11 20:42

no myslim ze to muze byt jen psychika el pokud je to 11 dni tak tehotensky test by mel uz ukazat vysledek..tak si ho zkus a uvidis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.4.11 21:01

jaký mám zkusit test?ne moc drahý ale spolehlivý s tím nemám zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
14.4.11 21:02
renik03 píše:
do kondomu, ale chvíli jsme ho neměli zezačátku tak snad tam žádná kapka spermatu nebyla

no, to je to slovicko…SNAD …jeste pred samotnym vyvrcholenim tam muze v kapickach par spermiku byt, i kdyz sance je mala.jak radej holky, zkus test a radsi dva,at mas jistotu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
79
14.4.11 21:05

těhot.test

Jakýkoliv z lékárny. Mě ukázal těhotenství i ten nejlacinější kolem 30,– kč a to jsem byla těhotná týden. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
14.4.11 21:09
renik03 píše:
jaký mám zkusit test?ne moc drahý ale spolehlivý s tím nemám zkušenost

mamatest je dobry a neni ani drahy,ale uz nevim kolik presne stal,ale do 50 kc se vejdes a kolikrat tam jsou i dva.:mrgreen: dneska uz jsou v lekarne testy levny skoro vsechny, pokud vylozene nechces nejaky super, co ti jeste rekne, jaky jsi tydenatd.coz je zbytecny. kup ten nejobycejnejsi, zkus ranni moc a ja myslim, ze ti to ukaze :palec:

• Citovat
  • Upravit
20
14.4.11 21:13

děkuju za rady, zejtra vyzkouším a budu doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
14.4.11 21:22
renik03 píše:
děkuju za rady, zejtra vyzkouším a budu doufat

neni zac, zeptej se v lekarne, oni i dooktori v nemocnicich pouzivaji ty levne, nemysli si :mrgreen: pak pisni :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20
15.4.11 11:34

tak sem si udělala mamatest 10 a oba byli negativní, je ted jisté, že těhotná nejsem?dá se na ten test spoléhat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí