Prosím o několik rad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
14.12.10 10:45

… a za nás:

1. my máme dítě, které režim potřebuje, takže na hraní byl v obýváku v košíku a na spinkání chodil do postýlky. Když si chtěl v postýlce hrát, tak jsem otočila jakoby hlavičkou do nožiček. Takhle máme hrací polohu a hlavičkou normálně máme spinkací polohu. Krásně si to zafixoval a teď stačí jen položit na spinkání, otočí hlavičku na bok a spí.

2. kůžička se nám taky loupala, nijak zvlášť jsme to neřešili.

3. začali jsme otáčet na bříško až po šestinedělí. Doktorka nám dříve nedoporučovala. Ale jak to tak pročítám tak zjišťuju, že co doktor to jiný názor. Je pravda, že nám dalo potom trošku času naučit se pást koníčky, protože tím pádem poloha na bříšku nebyla jeho oblíbená. Ale už jsme v pohodě.

4. neumím si to bez vlhčených ubrousků představit, i když spotřeba je obrovská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
15.12.10 19:44

Ad 1) Přes den je v košíku - praktické, je celý den se mnou a na noc jde ke mně do postele. Postýlku zatím nevyužívá. Myslím si, že u takhle malýho miminka je jedno,že je celý den v postýlce, ale pro mě je lepší mít miminko u sebe.

Ad 2) Je to úplně normální. Dětská dr. nám poradila, ať to ničím nemažeme, jinak že se se ucpou pory a v místě kde se loupe se jí udělají pupínky. Jen pokud by kůže praskala, tak vetřít modrou indulonu. Dle rady jsme ničím nemazali a ve třech týdnech měla kůži úplně hlaďounkou, bez jediného loupanečku.

Ad 3) Dneska jsem se ptala dětské dr. na otáčení na bříško a její odpověď byla, že do konce šestinedělí na bříško za účelem pasení hříbátek neotáčet! Takže dodržuju a nepaseme.

Ad 4) Ubrousky jsou super, ale bohužel se mi malá po nich 2 x oprudila (Nivea baby a Huggies), takže používám jen čistou vodu, nejlépe jí omyju pod tekoucí a má nádhernou prdýlku. Dle doporučení z porodky je čistá voda nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí