Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všem prosím o pomoc.Před týdnem jsem si dělala test byl slabě pozitivní.v neděli jsem to dva dny před termínem dostala na dva dny ale příznaky a vše svědčí o tehu nyní testy negativní ale při zmáčknutí prsu mi teče něco jako mlezivo a nevím už co dál snažíme se už dlouho a já sem psychicky na dně.Prosím pomozte zkušenosti nebo rady děkuji
no já nevím, jednou jsem měla taky něco jako mlezivo
a krátkou menstruaci, ale těhule jsem nebyla..za to, když jsem vesela menstruovala jako dřív, tak jsem těhotná byla
![]()
To bude asi zvýšený prolaktin. Ten brání otěhotnění, takže bych zašla za Dr. ať ti veme krev na hormonální profil a kdyžtak prášky na upravení hormonů.
No já myslím že tohle rozsekne jenom gynekolog…
Jinak tuším, že v ranném stádiu těhotenství menstruovat můžeš a těhu testy taky nejsou na 100% v každém případě bych si zašla zítra k dr. a budeš vědět na čem jsi..
Moc držím palce at to vyjde ![]()
A řešíte to s dr., že už se snažíte dlouho? Poslal vás na nějaké testy? Vím, že to jde těžko, ale pokus se najít si nějaký cíl, kterého chceš dosáhnout ještě před otěhotněním (přestaneš pak o tom tolik přemýšlet a dost často se zadaří ještě před dosáhnutím cíle). Bereš vitamíny? Mě doporučila lékárnice Calibrum baby plan, že je to komplex vitamínů, co pomůže vajíčku se zahnízdit a pak i udržet.
Jak dlouho už se snažíte?
moc všem děkuji bojím se co když zase nic to už na moje nervy bude moc už sem na dně
Já jsem slabě menstruovala v době co jsem měla mít ms, a byla jsem už těhu… tak držím pěsti
skoc si k doktorovi. mne z prsou „něco“ tece už od 16ti takže to bych asi za priznak tehu nebrala at pak nejsi zklamana. otehotnění to ale nezabranilo jak psala sumaya ![]()
Ahojky,tohle jsem mela taky a tehu jsem bohuzel nebyla
. Lecite se nejak? jestli ne,tak by byla dobra nejspis navsteva nejakeho caru
. Drz se ![]()
Jeje tak to te bohuzel chapu,muj chlap taky nechtel
po 3 letech meho nalehani sel na spermiogram a zjistilo se,ze chyba neni u me jak celou dobu tvrdil
. Oni na to potrebujou holt vice casu nez my
. Drzim pesticky,at se co nejdriv umoudri
. Naseprincezny mame po peti letech,tak to nebylo jednoduche,nakonec jsme museli podstoupit IVF a vse mohlo byt mnohem drive,kdyby ti clapi nebyly takovy srabi ![]()
JancaR píše:
Ahojky všem prosím o pomoc.Před týdnem jsem si dělala test byl slabě pozitivní.v neděli jsem to dva dny před termínem dostala na dva dny ale příznaky a vše svědčí o tehu nyní testy negativní ale při zmáčknutí prsu mi teče něco jako mlezivo a nevím už co dál snažíme se už dlouho a já sem psychicky na dně.Prosím pomozte zkušenosti nebo rady děkuji
Ahojky,
ten výtok z prsu mám taky cca od 17 let…hladinu prolaktinu mám v pořádku…a těhotenství to nebránilo.....ale příznakem to nebylo…držím pěstičky at se vám brzy zadaří
áááchjo…možná jsem v tomhle tvrdá, ale proč jsou proboha ti chlapi tak sobecky ješitní!!!
můj je naštěstí tak fajn, že šel na vyšetření půl roku po našem seznámení a i přesto jsme čekali další 3 roky, než se zadařilo…a roky plynou a plodnost ženy klesá a hodiny netikají, ale bijou na poplach a musím říct, že kdybych měsíc co měsíc prožívala tu bolest, že zas nic a po pár letech se nechal partner teda dotlačit do Caru a tam se zjistilo, že SPG je na nic, tak bych ho zakousla
mimochodem u nás taky problém u partnera a bez IVF to nešlo! tak držím pěsti zakladatelce, ať se radši zadaří co nejdřív…ten boj není jednoduchej o to těžší, když to partner neusnadňuje… ![]()