Pozitivní testy - u doktora negativní...

14.5.11 08:25

Help me :o)

Zdravim maminky i snazilky :o)
Prisla jsem sem s prosbou,najinem diskusnim foru me dost odbyli… :lol:
Min.mesic jsem mela podezreni,udelala si testy a ze 6 byli 4 pozitivni,zvlastni je,ze pouze jedna znacka…pravda je,ze carka byla hodne slaboucka,ale i tak jsem sla k lekari a ten mi po odberech rekl,z enejsem tehu.A tak jsem si zila dal :lol:
Jenze ted je to jeste horsi…kdyz sem tento mesic dostala MS,par dni trvala,pak konec,jenze po dvou dnech opet-priznaky,natekla prsa,bolesti v pobrisku,zada…vse az na krev…jen ta bila vec :cry: hooodne te veci :mrgreen: opet testy-dva pozitivni,ale opet jen ta jedna znacka…k lekari nechci,koukal by na me jak na blazna… :lol: Dokonce ke me vcera prisla fenka kamaradky,jindy divoka…a polozila v sede hlavu na moje bricho…pry to normalne nedela…chtela bych znat vase nazory prosim…Predem dekujuuu :kytka:
Zatim pa maminky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
14.5.11 08:37

Ahoj Veru,
a proč nezkusíš i jiný test? Co to máš za test? Jediné co bych mohla ještě poradit, je krev. Můžeš na ni jít i jako samoplátce :-)
Z příznaků se toho moc poznat nedá. My jsme se malou snažili skoro dva roky a příznaky jsem měla snad každý měsíc :-) :oops: Ony se dají dost dobře vsugerovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.11 08:43

Ja ted presne jmeno nevim,krabka je dlouha,modry s kytkou nebo tak neco…asi za 50kc…prave ze jsem zkousela,ale ty jsou negativni… :roll:
Takze fakt netusim…jenze nechci jit k doktorovi,pac tam chodit kazdej mesic s poz.testem mi prijde divny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.5.11 08:57

Ahoj, priznaky bych asi neresila, ja nevnimala zadne a byla jsem tehotna. A predchazejici mesice jsem priznaky mela a tehotna nebyla.

Vyzkousej jine testy. Pokud se ti jako pozitivni ukazuje jen jeden typ, asi bych to videla na vadu materialu, i kdyz je to divny :(

A jestli se na tebe gynekolog diva divne, tak vymen gynekologa, vzdyt s nim budes cele tehotenstvi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.11 09:04

To mas pravdu :lol:
Tak napadlo me,ze to muze byt blbej test,ale vzdy kdyz jsem se bala,mela jsem tenhle a nikdy s nim nic nebylo,fungoval v poradku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.5.11 09:18

Ahojky, asi bys opravdu měla byzkoušet jiné testíky. M8JO to sei řekla krásně, že příznaky má člověk v sugerované :potlesk: občas to tak máme všechny :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.11 09:24

Jeste nejaky zkusim,koupim ten co mi vychazi a nejakej jinej a udelam je naraz…S tim vsugerovanim…
Je to mozne,ale pravda je,ze me nic takoveho jako tehu nenapadlo,dokud jsem to „nedostala“ bez krve… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.11 09:26
terak píše:
A jestli se na tebe gynekolog diva divne, tak vymen gynekologa, vzdyt s nim budes cele tehotenstvi :-)
:-D :-D jj,pryč s ním,mohl by tě příště pohledem třeba rovnou zabít :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.5.11 09:47

Mužeš jšetě zkusit odběr v laborce, zaplatíš si to sama, stojí to většinou do dvou stovek. A tam poznáš jistě, jestli je test negativní nebo pozitivní.

Testy vyrobené, aby reagovaly na malou hladinu HCG mohou být falešně pozitivní a teď už bys asi měla krásné čárky. A co se příznaků týče- tělo si s náma umí pěkně hrát. Takže bych doporučila ten odběr v laborce, ať máš jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.5.11 09:48
VVeronikaM píše:
Ja ted presne jmeno nevim,krabka je dlouha,modry s kytkou nebo tak neco…asi za 50kc…prave ze jsem zkousela,ale ty jsou negativni… :roll:
Takze fakt netusim…jenze nechci jit k doktorovi,pac tam chodit kazdej mesic s poz.testem mi prijde divny :mrgreen:

Přinejhorším před něj ten pozitivní test polož, že fakt nekecáš :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.11 09:54

Dekuju :-) A ty testy se provadeji kde?Jasny,ja mam ty testy i vyfoceny :mrgreen: :lol: ,tak muzu udelat nejakej pred nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.5.11 10:13

Myslíš ty laboratorní testy? Normálně si ráno zajdeš do laborky a pozeptáš se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
14.5.11 10:49

Dej ten test pocurat manzelovi. Treba ho bude mit take pozitivni, tudiz zjistis, ze je vadny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.11 12:01

dojdi a zaplať si odběr krve na HcG a máš jasno! sice dáš cca 150 kč… ale budeš vědět na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.5.11 12:21

Přidala bych se k holkám a určitě bych si zašla jako samoplátce do laborky na odběr HCG. To budeš mít 100% jisté, jestli nějaké HCG v krvi je a tudíž jsi těhotná nebo naopak ne a jsou vadné jen ty testy i když to se mi zrovna moc nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí