Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ještě bych zkusila počkat tak dva až tři dny ale pokud je tu možnost že bys byla těhotná udělala bych si raději test.
Ahoj aktualizuju tuto diskuzi
5let jsem bez antikoncepce měla cyklus 26 dní pravidelně.
V březnu jsem měla missed v 9tt poté revize po ni ms přišla po 28dnech a naposledy po 30dnech, ale brala jsem Kontryhel a nevynechala.po ovulaci.
Nyní doufám, že jsem již těhotná dneska jsem 28DC kdy mám ms očekávat kdy můžu říct že mi mešká?
děkuji
@luciekal
Já jsem takový typ, že už bych test zkusila teď, ale určitě bude lepší když ještě pár dní počkáš. ![]()
Já bych zkusila si klidně už dneska. Když by to bylo negativní, tak zase za tři dny.
@anairda dělala jsem ho včéra ráno a byl bilý. ale ted už asi dělat nebudu já jen kdy ji mám očekávat:)
@luciekal
Tak ono záleží kdy byla ovulace, mohla být třeba už 12DC nebo taky až 14DC, 15DC… Z délky předchozích cyklů to přesně nepoznáš…
To je těžký, někdy to ta revize rozhodí pekelně, klidně i půl roku po revizi je to takové jako plus minus autobus. Pokud by byl bílý, tak bych vždycky tři dny počkala a zkusila znovu.
@anairda ovu byla 18DC dle testu dnu 17DC a bolesti břicha 18dc
@luciekal
Tak to je ještě docela brzy, to jsi 10 dní od ovulace, testovala bych znovu až tak za ty 3 nebo 4 dny. ![]()
Tak přičti 16 dnů, standardně píší, že luteální fáze trvá 12-16 dnů a u jedné ženy bývá stále stejně dlouhá, takže klidně připočti až těch 16 dnů, pak už by teoreticky měla dorazit menstruace. Takže klidně až do toho 34DC bych počkala, pokud byla ovulace takhle pozdě, ještě by těhotenství včera nemuselo být vidět na testu.To bys byla teprve 10. den od ovulace, to je embryo teúrve nějakých 5 dnů v děloze, to ještě může být dost brzy na HCG v moči.
@terinka4444 myslím si že takhle byla ale kdo ví já s těma testama nebyla moc spokojená a bolesti nemuseli byt k ovu protože ovzu bolesi jsemnikdy nemela
To je přece blbost abych ji měla až 34 ne?
to se přece tahle prodloužovat nemuze ne? jak by to za chvilku vypadalo.,.)
Já ty ovulační testy taky měla vždycky divný, měla jsem je silně pozitivní třeba tři dny, což je jako nesmysl, a ovulaci bolestivou mívám až po porodu, ale to mě taky bolí tři dny, takže je to rozmezí takový divný. No každopádně vyčkej a uvidíš, jestli byla takhle pozdě, tak je na nějaké // na testu ještě hodně brzy. Když by nedorazila, tak prostě zaskoč na vyvolávačku, ženský se jí jako bojí, aby neublížila miminku, ale to nemůže, píchá se jen čistý progesteron, který případné těhotenství spíš podpoří. Tak moc držím palce, ať to brzy klapne ![]()
Už víc jak půl roku mám cyklus po 26-28 dnech, minulou MS jsem ale dostala už 25DC, dnes jsem 27.DC a ms stále nikde. Cca 19.DC jsem měla maličko krve na toal. papíře, cca 5dní předtím jsem měla hustý hlen, který postupem dní zřídl na průhledný a pak to maličké zašpinění. Může mi některá z vás zkušených napsat, kdy mám čekat MS?