Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny maminky a snažilky,prosím o radu.Už dlouho by jsme s manželem chtěli miminko,ale nějak se nedařilo.Ted jsem nějak na vážkách.Nastíním situaci.11.5.jsem měla dostat menstruaci ale dostala jsem ji 9.5. a to jen na jeden a půl dne,pár dní před tím jsem dělala test nedočkavostí,a miniaturní čárka byla.Myslela jsem že když to přišlo je to jen falešná pozitivita,ale je mi stále špatně zvracím občas jsem unavená a bolí mě prsa včera večer jsem si dělala test po delší chvíli po uplynutí doby se objevila opět slabá čárka nevím co si mám myslet prosím o rady či zkušenosti jestli někdo má.Děkuji
Já si myslím, že jsi těhulka a gratuluju. Zašla bych být tebou na krev, abys měla jistotu. Na UTZ je ještě brzy.
Zajdi si na gyndu nebo jako samoplátce (stojí to cca 200,– Kč) do laborky na odběr krve a jistotu budeš mít hned ![]()
Na testu něco je, ale hodně velký duch
![]()
Kup si testy Mamatest, ty jsou nejspolehlivější
nabo zajdi na tu krev ![]()
Zkusila bych jiny test…nevim jaky je tento…zkus clearblue nebo mamatest 25 tusim holky radi…
Jája_a_Pája píše:
moc se bojím co když to nedopadne
Jak dlouho se snažíte?
Snad to dobře dopadne a budeš těhulka ![]()
Tady je to špatně vidět při světle je tam taky trochu něco vidět ten je včera večer taky
Necelý rok já mám už dvě děti které manžel bere jako vlastní ale chtěli by sme i spolu a nějak to nejde navíc by to bylo po 3 letech zase a to je ideální
Jája_a_Pája píše:
ten první je clear blue
Já sice s tímto testem zkušenost nemám, ale co jsem pročítala všechny možné diskuze tak tento bývá hodně často falešně pozitivní
![]()
Opravdu zkus Mamatest a testuj ob den, aby bylo zřetelnější jestli // sílí - každopádně držím palečky aby jsi byla těhulka a bylo všechno tak jak má
![]()
No já bych pár dní testovala. Nyní jsem ve 3. měsíci a první měsíc jsem měla normální MS a navíc mi nebylo vůbec špatně
. Ale každopádně držím palečky, ať to vyjde!!! ![]()