Nevolnost a slabá / na TT - zkušenosti

12.5.11 09:55

Prosím o radu a zkušenosti

Zdravím všechny maminky a snažilky,prosím o radu.Už dlouho by jsme s manželem chtěli miminko,ale nějak se nedařilo.Ted jsem nějak na vážkách.Nastíním situaci.11.5.jsem měla dostat menstruaci ale dostala jsem ji 9.5. a to jen na jeden a půl dne,pár dní před tím jsem dělala test nedočkavostí,a miniaturní čárka byla.Myslela jsem že když to přišlo je to jen falešná pozitivita,ale je mi stále špatně zvracím občas jsem unavená a bolí mě prsa včera večer jsem si dělala test po delší chvíli po uplynutí doby se objevila opět slabá čárka nevím co si mám myslet prosím o rady či zkušenosti jestli někdo má.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
12.5.11 09:59

Ahojky, nahod fotku testu…tehu klidne byt muzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
12.5.11 09:59

Já si myslím, že jsi těhulka a gratuluju. Zašla bych být tebou na krev, abys měla jistotu. Na UTZ je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.11 10:10

Je to na fotce špatně vidět ale jde to vidět bez hledání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.5.11 10:10

Zajdi si na gyndu nebo jako samoplátce (stojí to cca 200,– Kč) do laborky na odběr krve a jistotu budeš mít hned :wink:

• Citovat
  • Upravit
12.5.11 10:12

moc se bojím co když to nedopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.5.11 10:12

Na testu něco je, ale hodně velký duch :think: :nevim:
Kup si testy Mamatest, ty jsou nejspolehlivější :palec: nabo zajdi na tu krev :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10048
12.5.11 10:13

Zkusila bych jiny test…nevim jaky je tento…zkus clearblue nebo mamatest 25 tusim holky radi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.5.11 10:16
Jája_a_Pája píše:
moc se bojím co když to nedopadne

Jak dlouho se snažíte?
Snad to dobře dopadne a budeš těhulka :hug:

• Citovat
  • Upravit
12.5.11 10:22

Tady je to špatně vidět při světle je tam taky trochu něco vidět ten je včera večer taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.11 10:25

Necelý rok já mám už dvě děti které manžel bere jako vlastní ale chtěli by sme i spolu a nějak to nejde navíc by to bylo po 3 letech zase a to je ideální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.11 10:26

ten první je clear blue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.5.11 11:29
Jája_a_Pája píše:
ten první je clear blue

Já sice s tímto testem zkušenost nemám, ale co jsem pročítala všechny možné diskuze tak tento bývá hodně často falešně pozitivní :think: :nevim:
Opravdu zkus Mamatest a testuj ob den, aby bylo zřetelnější jestli // sílí - každopádně držím palečky aby jsi byla těhulka a bylo všechno tak jak má :andel: :hug:

• Citovat
  • Upravit
5453
12.5.11 11:38

Tak já tam nic nevidím bohužel :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.5.11 14:02

No já bych pár dní testovala. Nyní jsem ve 3. měsíci a první měsíc jsem měla normální MS a navíc mi nebylo vůbec špatně :lol: :lol: . Ale každopádně držím palečky, ať to vyjde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí