Mamatest 10 x Clearblue digitální

Anonymní
11.5.11 12:13

mamatest 10 x Clearblue digitální

Je možné, abych měla mamtest 10 v den očekávané MS negartivní a ClearBlue by mi už něco ukázal? Když ukazuje pozitivitu už 2-3 týden těhu?

• Citovat
  • Upravit

Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy

Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?

Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
11.5.11 12:18

a jakou citlivost ma clearblue?? musis porovnavat kolik hcg dokaze test detekovat, jinak je sumak jestli je nebo neni digitalni, proste jde o mnozstvi hcg v moci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.11 12:21

Podle mě je ten clearblue 25, ale pokud je mamatest od 10 nahoru a clearblue ukazuje už 2-3 týden, tak to je hcg přece ještě nižší než 10, ne? Možná se pletu, nevím, proto se ptám :-)

• Citovat
  • Upravit
1424
11.5.11 12:24

Já měla na mamatestu testovací čárku skoro stejně silnou jako kontrolní a Clearblue mi ukazoval 1-2tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
11.5.11 12:36

Já měla ten Clearblue s + a to + bylo výraznější než druhá čárka na Mamatestu 10. Ale duch na Mamatestu také vidět byl. Jakou mělo Clearblue citlivost na hcg netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.5.11 12:36

to me taky zajimalo, mam 10den po predpokladane menstruaci Mamatest negativni, jeste si udelam blueclear

Příspěvek upraven 11.05.11 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.11 12:40

Normálně mám cyklus 27-28dní, minulou MS jsem ale dostala už po 24 dnech, dnes jsem 26DC a MS nikde, prsa mě bolí až do podpaží, břicho nafouklý, mamatest 10 negativní. Jo a 5dní po ovulaci (podle hlenu) jsem měla na toaleťáku malilinko krve, jakoby zahnízdění (?). Říkala jsem si, že třeba ten clearblue je lepší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3089
11.5.11 12:59

á měla čárku na testu hodně slabou, že sem nevěděla, tak sem koupila digitální clear blue a tam už to bylo jasné :) Myslím že má větší citlivost a i v lékárně sem řekla že chci ten nejlepší test, že nevim jestli jsem těhotná, tak mi kamarádka řekla že clear blue digital ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.11 13:01
Denino píše: á měla čárku na testu hodně slabou, že sem nevěděla, tak sem koupila digitální clear blue a tam už to bylo jasné :) Myslím že má větší citlivost a i v lékárně sem řekla že chci ten nejlepší test, že nevim jestli jsem těhotná, tak mi kamarádka řekla že clear blue digital ;)

Takže je to tak jak si myslím a doufám, že Clearblue by to mohl rozlousknout :) pokud se mi ale cyklus nevrátil do starých kolejí na 27-28 dní, to by bylo ještě brzo testovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.11 13:12
Denino píše: á měla čárku na testu hodně slabou, že sem nevěděla, tak sem koupila digitální clear blue a tam už to bylo jasné :) Myslím že má větší citlivost a i v lékárně sem řekla že chci ten nejlepší test, že nevim jestli jsem těhotná, tak mi kamarádka řekla že clear blue digital ;)

A jak dlouho jsi měla zmeškání MS, než se Ti ukázal Clearblue pozitivní?

• Citovat
  • Upravit
3089
11.5.11 13:15

já to měla trošku složitější, já jsem po 4 měsíce před tim potratila a od té než sem znovu otěhotněla, tak sem ani jeden ciklus neměla pravidelnej, většinou sem to dostala až po vyvolávačce, takže s tímhle moc nepomůžu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.11 13:20

Tak kolikátý den cyklu?

• Citovat
  • Upravit
3089
11.5.11 13:23

49 den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccc
11.5.11 13:34
Anonymní píše:
Normálně mám cyklus 27-28dní, minulou MS jsem ale dostala už po 24 dnech, dnes jsem 26DC a MS nikde, prsa mě bolí až do podpaží, břicho nafouklý, mamatest 10 negativní. Jo a 5dní po ovulaci (podle hlenu) jsem měla na toaleťáku malilinko krve, jakoby zahnízdění (?). Říkala jsem si, že třeba ten clearblue je lepší :nevim:

Kolikátý si DPO? Hoď jsem fotku toho mamatestu, třeba jen neumíš hledat duchy :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.11 13:39

nene, je sněhově bílý opravdu :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení