Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?
Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...a jakou citlivost ma clearblue?? musis porovnavat kolik hcg dokaze test detekovat, jinak je sumak jestli je nebo neni digitalni, proste jde o mnozstvi hcg v moci
Podle mě je ten clearblue 25, ale pokud je mamatest od 10 nahoru a clearblue ukazuje už 2-3 týden, tak to je hcg přece ještě nižší než 10, ne? Možná se pletu, nevím, proto se ptám ![]()
Já měla na mamatestu testovací čárku skoro stejně silnou jako kontrolní a Clearblue mi ukazoval 1-2tt.
Já měla ten Clearblue s + a to + bylo výraznější než druhá čárka na Mamatestu 10. Ale duch na Mamatestu také vidět byl. Jakou mělo Clearblue citlivost na hcg netuším ![]()
to me taky zajimalo, mam 10den po predpokladane menstruaci Mamatest negativni, jeste si udelam blueclear
Příspěvek upraven 11.05.11 v 12:47
Normálně mám cyklus 27-28dní, minulou MS jsem ale dostala už po 24 dnech, dnes jsem 26DC a MS nikde, prsa mě bolí až do podpaží, břicho nafouklý, mamatest 10 negativní. Jo a 5dní po ovulaci (podle hlenu) jsem měla na toaleťáku malilinko krve, jakoby zahnízdění (?). Říkala jsem si, že třeba ten clearblue je lepší ![]()
á měla čárku na testu hodně slabou, že sem nevěděla, tak sem koupila digitální clear blue a tam už to bylo jasné
Myslím že má větší citlivost a i v lékárně sem řekla že chci ten nejlepší test, že nevim jestli jsem těhotná, tak mi kamarádka řekla že clear blue digital ![]()
Denino píše: á měla čárku na testu hodně slabou, že sem nevěděla, tak sem koupila digitální clear blue a tam už to bylo jasnéMyslím že má větší citlivost a i v lékárně sem řekla že chci ten nejlepší test, že nevim jestli jsem těhotná, tak mi kamarádka řekla že clear blue digital
Takže je to tak jak si myslím a doufám, že Clearblue by to mohl rozlousknout
pokud se mi ale cyklus nevrátil do starých kolejí na 27-28 dní, to by bylo ještě brzo testovat.
Denino píše: á měla čárku na testu hodně slabou, že sem nevěděla, tak sem koupila digitální clear blue a tam už to bylo jasnéMyslím že má větší citlivost a i v lékárně sem řekla že chci ten nejlepší test, že nevim jestli jsem těhotná, tak mi kamarádka řekla že clear blue digital
A jak dlouho jsi měla zmeškání MS, než se Ti ukázal Clearblue pozitivní?
já to měla trošku složitější, já jsem po 4 měsíce před tim potratila a od té než sem znovu otěhotněla, tak sem ani jeden ciklus neměla pravidelnej, většinou sem to dostala až po vyvolávačce, takže s tímhle moc nepomůžu ![]()
Anonymní píše:
Normálně mám cyklus 27-28dní, minulou MS jsem ale dostala už po 24 dnech, dnes jsem 26DC a MS nikde, prsa mě bolí až do podpaží, břicho nafouklý, mamatest 10 negativní. Jo a 5dní po ovulaci (podle hlenu) jsem měla na toaleťáku malilinko krve, jakoby zahnízdění (?). Říkala jsem si, že třeba ten clearblue je lepší
Kolikátý si DPO? Hoď jsem fotku toho mamatestu, třeba jen neumíš hledat duchy ![]()
Je možné, abych měla mamtest 10 v den očekávané MS negartivní a ClearBlue by mi už něco ukázal? Když ukazuje pozitivitu už 2-3 týden těhu?