Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@luciekal píše:
To je přece blbost abych ji měla až 34 ne?
to se přece tahle prodloužovat nemuze ne? jak by to za chvilku vypadalo.,.)
@luciekal píše:
Je divnéže mám příznaky
@terinka4444 já jem na vyvolávačce nebyla nikd ynemyslím si že by neepřišla ms kdybych nebyla těhotná.
Nějaké příznaky is myslím že již mám zvyšenou teplotu jako při minulem tehu bolest prsou a přítel mi řekl že mám lesklé oči nějak.
Samozdžejmě to nic neznačí.
@terinka4444 fakt jo já myslela že za to může hcg:) to jsem zas o kus chytřejší.
Myslím si že mož¨ná ta minulá ms byla posunutá Kontryhelem kapkama
Jo, graf pěknej, kontryhel kapky, člověče já ti nevím, já je hodně užívala, ale vždycky tak do toho 14. dne, jako že do ovulace a mně tedy bezvadně po nich rostla sliznice, ale jestli jako můžou posunout ovulaci, to ti tedy nevím. Jenže já mám PCO, takže já nejsem takový ten vzorek, co by se mohl brát za bernou minci. Nedávno tu byla diskuze, že jestli se podle očí pozná těhotenství, tak to bylo vtipné a úsměvné a nakonec tam pár holek napsalo, že jako jo, že právě třeba jejich babičky to poznají, že jsou lesklé oči
tak třeba jo, držím palce, nezbyde než vydržet, i když je to nápor na nervy jak hrom. Ono koukámna ten popisek, není to tak dlouho, takže nějaká ta nerovnováha hormonů tam může být a výkyvy 4 dny klidně taky, než se to tělo hodí do normálu. Zase se říká, že je ty první tři měsíce pohnojeno, tak třeba to klapne. Ale jestli měla ovulaci 18.DC, tak je ještě brzy a naděje je ![]()
@terinka4444 spíš než ovulaci myslím zda dokážou posunout ms…někde jsem četla že ano jinde že ne.
tak si vyber:DD
myslím že hormony už bych snad měla mit ok už je to přes 2,5 měěscíe a před tou minulou2. ms jsem žádné příznaky neměla…tak uvidime…
bud na mě neco leze nebo snad ve mě nekdo leze:DDD
já právě minule měla taky zvýšenou teplotu já to na sobě poznám možná že je to všechno vsugerovaneé…:)
děkuji
Tak mi kontryhel posunul ovu i luteální fázi. Měla jsem ovu pravidelně 17 DC a po kontryhelu 15 DC. Luteální fázi jsem měla přes 3 roky vždycky 16 dní a teď po kontryhelu 14 dní. Ale právě, že na každého to může mít jiný účinek.
Držím palce ![]()
@terinka4444 děkuji určitě dáám vedet včéra jsem měla pocit že to přijde pobolívalo mě břicho ale jen bricho a bedra ne k večeru se to zlepšilo šla jsem spát stím že ráno bude červená a ono nic a břicho již nebolí tak uvidime.
dneska BT klesla o 0,1 což asi nic není. test jsem vydržela nedělat:)
@sarink já právě měla kapky z lékarny a tam nebylo nic napsaného tak jsem to kapala už od ovulace do mss pak jsem je vysadila a ms pšisla…
@terinka4444 a za ty bolesti v podbřišku může hcg nebo progesteron?
včera vecer me bolelo jak když má přijít ms ale spis řezavá bolest a pichavá a jen v podbrišku a ne v bedrech pak vecer před spanim odesla a ráno ms nepřišla a ted už zas ta bolest…
@luciekal
Tak za bolest může buď připravující se menstruace nebo případně uhnizďující se vajíčko… Jsem zvědavá, jak to dopadne. ![]()
@anairda no i já:)) ted je to spíš takové žezavé.
práve jsem si myslela že přijde vecer ráno a nic a bolest přešla ated zasae taková možná bych to přirovnala řezání při zánetu moc cest.
v bedrech me neboli