Kdy mám čekat MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8020
26.6.14 12:06

@anairda to jsem čekala že budeš starší mě už 27…
u nás v rodině je to právě složitější sestra 2 potraty 3 a 6m
a pak z IVF předčasný porod ve 29tt byl zázrak že deti pře porod a resuscitaci 410g a 1080g Tak se prostě bojím.
Po tom co mě každý doktor říká neco jiného.
Tak to je dobře že to vše malá dobře zvládla chcete ted chlapečka oni holky jsou vetsi bojovnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
27.6.14 07:34

@luciekal
Jo, to chápu, že máš obavy…
Jsem zvědavá na tvůj dnešní test, jestli budeš dělat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
27.6.14 07:39

@anairda nebudu dělat včera přišla z ničeho nic MS…
Tak budu muset řešit teploty jestli do příštího týdne nezmizí už je mám týden:(
Sice krvácím málo a včera jen špinění ale bolest břicha včera byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
27.6.14 07:49

@luciekal
Tak to mě mrzí… :(
Ale neztrácet naději, nevyšlo to teď, vyjde to příště. ;)
Tak přeji, ať to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
27.6.14 08:30

@anairda Moc děkuju ty máš mít kdy ms? jsi v jaké fázi ted? Děláš ovu testy nebo BT?
mě hrozně bolí to prso levé pořád tak uvidim doufám že dneska už teplota nebude.
Minule jsem ji měla v začátku těhu tak jsem si myslela že to vyšlo.

On mě doktor doporučil 3-6 měsicu počkat ted to bylo po 2MS jen 2,5 tak asi nebudu na nervy že mě vynadá nebo že když se neco nevyvede zase tak si to nebudu vyčítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
27.6.14 08:37

@luciekal
Já jsem dneska 14DC, takže v plodných dnech, včera jsem zkoušela ovu test, byl pozitivní, tak ho ještě zkusím dneska a uvidím, zda bude čárka slábnout, abych měla jistotu, že ovulace už byla. :)

Mě napadá, jestli tam nemůžeš mít třeba nějaký zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
27.6.14 08:44

@anairda No to jsem si říkala taky ale z čeho? Já moc prsa nemám ale bolí to dost počkám jeste a po víkendu to kdyžtak začnu řešit. A nebo jestli nezmizí ty teploty já je nemám pořád to je to divné ráno vůbec vetsinou až okolo poledního a večer.

Tak to jsi v té dobré fázi já právě přemýšlím že ovu testy už nebudu delat trochu me to stresovala a i ta BT poprvé to vyšlo bez jakehokoliv sledování:D¨¨
Jak dlouhy mas cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
27.6.14 08:50

@luciekal
To nevím no, z čeho by to bylo, mohlo by to třeba ještě souviset s tím potratem, ale fakt nevím, zase až po 2,5 měsících, to je asi nesmysl… :think:
A je pravda, že to by si měla teplotu celý den.
Mívám kolem 28 dnů, někdy 30, někdy zase méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
27.6.14 08:54

@anairda Takže nepravidelně…me to chodí pravidelně akorát se mě prodloužil cyklus dřív jsem měla 26dni:(
ted 30:(
Myslím že s potratem je blbost i revize byla 31.3 a druhá 5.4 a brala jsem po ni antibiotika…
a pak na gynde bylo vše ok…
Budu na tebe myslet aby se to povedlo a doufám že mě das zprávu o //:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
27.6.14 08:56

@luciekal
To si musela na revizi 2×? :(
Děkuji, uvidíme jak se to vyvine, bylo by to hodně veliké štěstí, kdyby to vyšlo už na poprvé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
27.6.14 09:00

@luciekal
Když to takhle lítá, že je jednou po 28, pak třeba po 30, tak bývá asi i ovulace v různé dny, že? Jen jestli se to posouvá taky přesně třeba ob ty dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
27.6.14 09:01

@anairda To jsem si říkala v unoru při nasem první pokusu po 5letech :D a k vyrocí byly //:D
bohužel dvakát:( zustalo tam neco… Čím se rozptylujes abys na to nemyslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
27.6.14 09:03

@anairda To já právě nevím ale asi ano..
Já když jsem mela před otehotnenim ms po 26 dnech nekolik let tak jsem musela mit ovulku dřív jak 14dc ale netestovala sjem ani t nepoznala.
A 1. ms po revizi 28 dni od té prvni
A pak druhá po 30dnech
a ted taky po 30dnech a ovu byla 18DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.10.14 17:43

Ahoj holky,
obnovuji diskuzi. Minulý měsíc jsem po dobrání HA už nové plato nezačala brát a nyní už bych měla mít ms, tedy aspoň podle dřívějšího krvácení. HA jsem brala přes 3 roky, předtím jsem ms měla tak po 20-ti dnech, při HA bylo krvácení pravidelné, dnes je to 33 dní od toho, co jsem přestala zobat prášky a menstruace nikde. Nechci stresovat, ale mám pocit, že stále ani PMS nikde a ráda bych si naplánovala lékaře, jenže nevím na kdy, když nevím, jestli třeba nebudu zrovna menstruovat… :think: :think:
Kdy jste po vysazení HA poprvé měli ms vy? A kdyby se stále nechtěla dostavit, kdy byste s tímto problémem navštívili gynekologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
29.10.14 18:22

Já to měla po vysazení HA tak rozházené, že bez vyvolávačky bych asi čekala doteď :-D Srovnalo se to tak za rok až… 33 dní je dost - klidně se objednej a kdyby MS došla, tak to zrušíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí