Kdy mám čekat MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
29.10.14 19:03

@missName Mně osobně ms ani nechybí, mám celkem strach, že potom se to krvácení nebude chtít zastavit :lol: Těhotná snad nejsem, ale přece jen si říkám, že by už pomalu bylo na čase menstruovat :think: Jak dlouho jsi čekala ty, než ti dali vyvolávačku? Za to se asi něco platí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
29.10.14 19:13

Já jsem nikdy nic neplatila ;-) Hele můj „rekord“ je asi 5 měsíců :-D Ale to úplně nedoporučuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.10.14 19:19

@missName 8o 8o 8o No tak to už bych asi vyšilovala 8o Takže stačí přijít na gynekologii a říct: „Víte, už jsem si nechtěla kupovat další prášky, jenže menstruace nikde…“? :oops: :oops: :oops: To zas bude, než se na gyndu dokopu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
29.10.14 19:22

Tak já jsem zrovna v tu dobu věděla, že těhotná být nemůžu a jak píšeš MS mi nechyběla no… :lol: Jasný, řekneš, že už si nechtěla HA brát proto a proto, a že máš zpoždění. Pravděpodobně Ti udělá vnitřní ultrazvuk a ďobne agolutin, po kterém by MS měla přijít do 14 dnů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.10.14 19:35

@missName Aha, tak děkuju :kytka: Já myslela, že právě za tu vyvolávačku se platí nemalý obnos Tak to jsi mě potěšila, že kdyby ms nechtěla dorazit sama, tak že pozvánka nebude moc drahá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
29.10.14 19:37

Naposledy jsem na ní byla letos v lednu a neplatila jsem ;-) tak snad se od té doby nic nezměnilo :-) ať to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí