Příznaky a negativní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
15.5.11 22:00
Bin píše: áááchjo…možná jsem v tomhle tvrdá, ale proč jsou proboha ti chlapi tak sobecky ješitní!!! :zed: :zed: můj je naštěstí tak fajn, že šel na vyšetření půl roku po našem seznámení a i přesto jsme čekali další 3 roky, než se zadařilo…a roky plynou a plodnost ženy klesá a hodiny netikají, ale bijou na poplach a musím říct, že kdybych měsíc co měsíc prožívala tu bolest, že zas nic a po pár letech se nechal partner teda dotlačit do Caru a tam se zjistilo, že SPG je na nic, tak bych ho zakousla :zed: :zed: mimochodem u nás taky problém u partnera a bez IVF to nešlo! tak držím pěsti zakladatelce, ať se radši zadaří co nejdřív…ten boj není jednoduchej o to těžší, když to partner neusnadňuje… :kytka:

Souhlasim :palec: . Ja jsem to mela nastesti jednodussi s tim vekem,je mi 26,tak jsem to nak nehrotila,ale i tak me to vsechno mrelo :cry: . Zakladatelce taky drzim pesticky :kytka: . Ted jsem si vzpomela,ze na mojeho vyhrkl gyndar,ze mudsi na spermio a dal mu doporuceni a muj ani necekl a sel :dance: . Co to zkusit resit s gyndarem a vzit chlapa sebou :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
15.5.11 22:03

omlouvam se za chyby,uz tady u toho spim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
15.5.11 22:12

možná jen stačí říct gyndaři o základní vyšetření - hormonální profil a folikulometrii, aby se zjistilo, zda má zakladatelka vůbec ovulaci a hormony v pořádku a pokud ano, tak si říct o doporučení na SPG a s tím přijít domů…je pak na chlapovi, jak se k tomu postaví…jeho spermiogram je jen o odevzdání vzorku…pokud má jít žena na vyšetření průchodnosti vejcovodů…no radši to nebudu popisovat, abych zakladatelku nevystrašila…ale sami doktoři říkají, že nejdřív posílají na vyšetření muže, protože je to jednodušší a bezbolestný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.5.11 16:00

Není sobecký ale bojí se kdyby byla vina u něj co by to udělalo s námi a pro něj zjištění že třeba nemůže mít děti je něco co by ho položilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
16.5.11 16:11
JancaR píše:
Není sobecký ale bojí se kdyby byla vina u něj co by to udělalo s námi a pro něj zjištění že třeba nemůže mít děti je něco co by ho položilo :-(

a kdyby byla chyba u Tebe, tak by to váš vztah zvládl lépe? chlapi jsou na tohle fakt hrozný!

nicméně…třeba neprůchodný vejcovody se napravit nedají…špatný spermiogram se dá napravit velmi dobře vitamínama a bylinkama…ale musí se na to včas přijít…ona taková léčba trvá 3-6 měsíců a to je pro Tebe jen další čekání… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí