prosím o pomoc při nákupu pračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
prosím o pomoc při nákupu pračky
Ahoj, docela akutne shanim pracku. Nemam cas se rychle zorientovat..Mela by umet toto hubená, horní plnení, energ A+, odložený start, pul pračky, dal nevím..Nebo prosím poradte jakou značku. Aby byl dobrý poměr cena-výkon..díky díky
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, Indesit spis asi ne, sice je levny a umi vsechno, ale dost brzo to zaclo delat brajgl a zacinaji zlobit dvirka -blbe se zaviraji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cena / výkon je určitě dobrá u Boschek, jinak dobrá volba je i Whirpool. Takže podle peněz vol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janine24 píše:
Cena / výkon je určitě dobrá u Boschek, jinak dobrá volba je i Whirpool. Takže podle peněz vol.
Ahoj, ja mam sice Whirlpoolku uz asi 10 let, jsem s ni moc spokojena. Ale kdyz mi prasklo tesneni a byl tu servisak, rikal, ze Whirlpoolky jsou jedny z nejporuchovejsich. Pak rikal jeste jednu „horsi“ znacku, ale to si uz nepamatuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já můžu doporučit jen Bosch.
Já mam sice boční plnění a obrovskou pračku,ale moje mamina má Bosch vrchní plnění a splňuje i tvé další požadavky jen ten odložený start nevím jestli má nevím,ale jinak poměr cena/kvalita určitě na jedničku. Nevím jak u jiných značek mi máme skoro vše od Bosche a zatím za těch 7 let nebylo potřeba ani měnit ani opravovat.
doufám že až teď půjdu dát pračku tak nebudu koukat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame ELECTROLUX.Kdyz jsme ji kupovali tak nam bylo doporuceno ze si mame vybirat mezi BOSCH,ELETROLUX,WHIRPOOL-ale ty se pry vice kazi.Bosch byl na nas tenkrat trosku drazsi.Tak zvitezil Electrolux.Jinak pracka ma za chvilu 4roky a parada porad jede stejne anijeden jedinej problem nebyl.Nedoporucuji se takove ty malo zname znacky tam je vetsinou lakava cena ale za 5 let muzes kupovat novou.Ale bohuzel si nevzpomenu.jinak mi mame vrchni plneni a museli jsme vybirat i podle velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my mame pracku (8kg - bocni plneni), susicku (8kg), mycku, lednici Indesit jiz 6 let a naprosta spokojenost. Zbytek mame Ariston a taky spokojenost. Indesit a Ariston je pry jedna fabrika. Mikrovlnku mame Whirpool, sice funguje, ale neni to to prave orechove, novou koupim jine znacky. Maminka ma vse AEG - taky plne spokojena. A ted: babo rad… ![]()
- Citovat
- Upravit
Mam Ardo 10 let bez poruchy, akorát neumí ten odložený start, ale nové to už možná umí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na podzim byly v Nemecku testovany pracky nezavislym „Stiftung Warentest“. Z tech na horni plneni vyhrala jednoznacne Miele: W 604 WPM.
Tak jen jako tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jedna statistika - podle % prodaných praček je Elektrolux daleko závadnější než Whirpool. S Miele taky neprohloupíš
Ale osobně bych v téhle kategorii brala spíš Bosche ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit