prosím o pomoc při nákupu pračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3138
26.5.09 21:10

prosím o pomoc při nákupu pračky

Ahoj, docela akutne shanim pracku. Nemam cas se rychle zorientovat..Mela by umet toto hubená, horní plnení, energ A+, odložený start, pul pračky, dal nevím..Nebo prosím poradte jakou značku. Aby byl dobrý poměr cena-výkon..díky díky

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
27.5.09 08:01

Ahoj, Indesit spis asi ne, sice je levny a umi vsechno, ale dost brzo to zaclo delat brajgl a zacinaji zlobit dvirka -blbe se zaviraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.5.09 09:00

Cena / výkon je určitě dobrá u Boschek, jinak dobrá volba je i Whirpool. Takže podle peněz vol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.5.09 09:39
janine24 píše:
Cena / výkon je určitě dobrá u Boschek, jinak dobrá volba je i Whirpool. Takže podle peněz vol.

Ahoj, ja mam sice Whirlpoolku uz asi 10 let, jsem s ni moc spokojena. Ale kdyz mi prasklo tesneni a byl tu servisak, rikal, ze Whirlpoolky jsou jedny z nejporuchovejsich. Pak rikal jeste jednu „horsi“ znacku, ale to si uz nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
27.5.09 09:45

Tak já můžu doporučit jen Bosch.
Já mam sice boční plnění a obrovskou pračku,ale moje mamina má Bosch vrchní plnění a splňuje i tvé další požadavky jen ten odložený start nevím jestli má nevím,ale jinak poměr cena/kvalita určitě na jedničku. Nevím jak u jiných značek mi máme skoro vše od Bosche a zatím za těch 7 let nebylo potřeba ani měnit ani opravovat. :roll: doufám že až teď půjdu dát pračku tak nebudu koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.5.09 10:05

My mame ELECTROLUX.Kdyz jsme ji kupovali tak nam bylo doporuceno ze si mame vybirat mezi BOSCH,ELETROLUX,WHIRPOOL-ale ty se pry vice kazi.Bosch byl na nas tenkrat trosku drazsi.Tak zvitezil Electrolux.Jinak pracka ma za chvilu 4roky a parada porad jede stejne anijeden jedinej problem nebyl.Nedoporucuji se takove ty malo zname znacky tam je vetsinou lakava cena ale za 5 let muzes kupovat novou.Ale bohuzel si nevzpomenu.jinak mi mame vrchni plneni a museli jsme vybirat i podle velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.5.09 15:11

Ahoj, my mame pracku (8kg - bocni plneni), susicku (8kg), mycku, lednici Indesit jiz 6 let a naprosta spokojenost. Zbytek mame Ariston a taky spokojenost. Indesit a Ariston je pry jedna fabrika. Mikrovlnku mame Whirpool, sice funguje, ale neni to to prave orechove, novou koupim jine znacky. Maminka ma vse AEG - taky plne spokojena. A ted: babo rad… :lol:

• Citovat
  • Upravit
23847
27.5.09 17:15

Mam Ardo 10 let bez poruchy, akorát neumí ten odložený start, ale nové to už možná umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
27.5.09 20:26

Na podzim byly v Nemecku testovany pracky nezavislym „Stiftung Warentest“. Z tech na horni plneni vyhrala jednoznacne Miele: W 604 WPM.
Tak jen jako tip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.5.09 21:46

Ještě jedna statistika - podle % prodaných praček je Elektrolux daleko závadnější než Whirpool. S Miele taky neprohloupíš :wink: Ale osobně bych v téhle kategorii brala spíš Bosche :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí