Dolce Gusto Krups

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4854
10.5.09 12:14

Dolce Gusto Krups

Ahoj,dočetla jsem se,že několik holek tady má doma tento kávovar.Můžete mi prosím poradit,jak na něj?Včera jsem ho dostala jako dárek a už od rána se s ním vyloženě peru,návod v krabici je velmi stručný (alespon na mě).Vše jsem pochopila,co se týká výroby kávy,atd.,ale neohřívá,neteče prostě horká voda,nebo pára.Kontrolka bliká jednou za sekundu,v návodu je napsáno,že přístroj ohřívá vodu,pak spustí činnost,bohužel mě bliká půl hodiny v kuse a nic,přístroj je studený a káva nikde.Doufám,že mi poradíte.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
10.5.09 17:16

ahoj

tak ja ho koupila pred dvema tydny a funguje super.
Naliju vodu,zapnu,packa je uprostred,svetylko blika par sekund,doblika,dam kapslu,stahnu dolu,packu nastavim na teplou nebo studenou vodu a voda tece(tepla nebo studena).
Cistila jsi to poprve|

• Citovat
  • Upravit
1026
10.5.09 20:33

Ahoj,
DG mám už rok a půl. Postup je opravdu tak, jak ho popsala inko. Nalít vodu, zapnout, vyčkat až kontrolka přestane blikat (cca půl minuty), na:,–(it držák s kapslí, pořádně zacvaknout směrem dolů (důležité, jinak neteče) a posunout páčku doprava, po dosáhnutí požadovaného množství nápoje, vrátit páčku doprostřed.

Přístroj není horký a i ta voda v nádobce zůstává studená. Chyba je, že Ti to bliká tak dlouho. Zkusila bych to tak po minutě i přes to blikání, pokud to nejde je tam nějaká vada. A nezbývá než reklamovat. My jsme měli jednou ucpanou trysku, takže to pořádně neteklo, spíš jen kapalo. Bylo to po měsíci používání, tak jsem byla dopálená. Zavezla jsem to do záručního servisu a opraveno bylo na druhý den, od té doby nebyl jediný problém. Asi byl zanesený ještě z výroby.

Ještě doporučuji tuto diskuzi o DG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
10.5.09 22:29

Díky moc za rady,dělala jsem to přesně,jak píšete.Ted jsem to zkoušelaznovu a nejde,zkusila jsem páčku posunout po té minutě blikání a teče studená voda.Takže nezbývá nic jiného,než reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
10.5.09 23:10
Jaruna píše:
Díky moc za rady,dělala jsem to přesně,jak píšete.Ted jsem to zkoušelaznovu a nejde,zkusila jsem páčku posunout po té minutě blikání a teče studená voda.Takže nezbývá nic jiného,než reklamace.

Tak to je zřejmě opravdu vadný kus, když nefunguje nahřívání. Snad ta reklamace bude vyřízena ke tvé spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.5.09 23:15

Ahoj holky jsem ráda, že se můžu zeptat někoho kdo tento kávovar má. Už delší dobu uvažuji o jeho koupi, ale zaráží mě nutnost kupovat ty kapsle. Jde tam uvařit káva i jinak než z těch kapslí???? Měla bych strach, že se jednou někde v marketingovém odd. fy Dolce gusto rozhodnou už je dále nevyrábět a já budu mít přístroj na dvě věci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
11.5.09 07:18

garbi,tak co já vím,přístroj neuvaří jinou kávu,než z těch kapslí,ty jsou tam potřeba.Není to jako klasický kávovar,co býval dříve,který měl nádobku kam se ještě dával filtr a do toho sypala káva.Gusto právě nemá nádobku na kávu.Koukala jsem ještě na jiné,třeba levnější kapsle,ale od jiného výrobce,ale ty mají jiné rozměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.5.09 15:29

vim ze na baby cafe tahle diskuze probehla a fakt tam nejdou davat jine kapsle nebo jen kava.
ale nemyslim si ze by se vyrobek prestal vyrabet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.1.10 12:28

šla bych ho reklamovat.mě kontrolka bliká asi 1min.a hned jak dobliká může dělat kávu a vodu mám horkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.11.10 21:34

Ahoj, nemáte někdo zkušenost?
Dnes jsme koupili dolce gusto, postupujeme dle návodu, ale prostě nám neteče voda. ani studená, ani teplá. Nevíme jestli jsme něco nezapoměli, ale spíš bych to tipla na reklamaci. není tam nějaký háček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.11.10 21:39

A dali jste tam vodu? :mrgreen: Néé dělám si legraci.My ho máme taky,ale už teda delší dobu,ale když jsme ho poprvé použili tak nebyl žádný problém.Přemýšlím co by to mohlo být? :think: Ale jestli postupujete podle návodu a nejede to,tak bych to reklamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.11.10 22:14

:mrgreen: jo vodu jsme tam dali. zkoušeli jsme všecos, ale prostě to tu vodu asi nenasává. asi budem muset reklamovat :-? Taková cesta dlouhá a tak jsme se těšili na kafíčko..
dík :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
17.11.10 22:21

zkuste vyjmout a opět nasadit nádobku s vodou.. a zkuste pročistit přiloženou jehlou takový ten bodeček - když se podíváš ze spoda do místa kam příjde kapse.. blbě to vysvětluji, ale třeba to je jen ucpané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.11.10 22:39

taky mě to napadlo,jestli to není někde ucpané,ještě třeba z výroby,tam mohlo něco zůstat.A mám pocit,že jako úplně první věc musíš udělat to ,že naplníš celou tu nádobu vodou a projedeš ten kávovar.
my třeba měli v hadici od pračky chuchvalec nějaký hmoty a pořád mi to hlásilo že je to ucpaný a tak to bylo z výroby.tak to jen na okraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.10 07:28

Dí za rady! všechno jsme zkoušeli. Jako první jsme napustili nádobku a v návodu je minutu nechat prolít studenou a minutu horkou. ale voda se vůbec nespustila. Nádobku jsme zkoušeli několikrát vyndat- z ní voda teče, když se dole zmáčkne. Jehlu jsme zkoušeli protáhnout tím drátkem, pořád jsme s tím různě štelovali, ale nic. Takže je zabalenej a uděláme si znovu výlet do Prahy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí