Dolce Gusto Krups
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nám se to stalo dneska taky. Máme to piccolo. Když jsme to zapli a dali páčku bud na studeno nebo na teplo, chvíli se mu nechtělo a pak se nakonec voda spustila. Tak snad bude ok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krups KP 5105CS
Zdravím,
dostala jsem od ježíška kávovar na kapsla dolce gusto a vůbec nejsem schopná udělat kafe. Kapsle se vůbec nepropíchne a voda teče všude okolo. Vůbec tam ani není vidět nějaká tryska. Super Vánoce, to bude nejspíš na reklamaci. Nebo že bych něco opomenula při zprovoznění?
Poradíte někdo?
Díky Irena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Dolce přesně rok dneska…problém byl jen jednou asi po půl roce, kdy jsme si dělali hodně kávu, tak se zanesl, tak jsem vyčistila a pracuje bez chybičky dál…zkoušeli jste mrknout do návodu?…obsluha je jednoduchá, ale už si přesně nepamatuju, jak u nás proběhlo první spuštění…my jsme koupili nedávno rodičům od manžela Tassimo a spustit to pro nás bylo něco… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deniel
tak jsem si našla návod na Dolce a hned na první straně se upozorňuje na to, že se má oddělat nálepka nebo nějaká fólie, která je mezi nádržkou na vodu a samotným přístrojem…zkuste zkontrolovat tohle…proto tam možná voda neteče…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, je DŮLEŽITÉ postupovat dle návodu…odstranit všechny možné nálepky a fólie…dát vodu do nádržky, pak zacvaknout „misku“ kam se dává kapsle, ale bez ní samozřejmě…poté dát páčku doprostřed, pak teprve zapnout do elektriky, zapnout, nechat nahřát…na 60 sekund dát na studenou vodu a pak na 60 sekund na horkou vodu…vypnout a pak dát novou vodu a pak se může dělat káva…třeba u Tassima pokud se nedodrží návod nikdy si kávu neuděláte…pokud pak Dolce nefunguje, tak asi reklamace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam dolce gusto po roce uplne odesel. Protekala vsude voda kolem, tak na 1.reklamaci nam rekli, ze ho mame po kazdym kafi odvapnit a kdyz jsme reklamovali podruhy tak nam vratili penize. Mame nespresso a nemuzu si ho vynachvalit!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já jsem teda zklamaná, ještě jsem neudělala ani jedno kafe, na kapsly je jen prohnuté víčko dvnitř a nic. Manžel je vyléčený něco kupovat na mall.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IrenaHo to je divné. Já když kouknu ze spodu na místo pro kapsle, tak vidím „jehlu“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nainuva
To nám tam právě chybí, kvůli tomu to budeme muset zdlouhavě reklamovat. máme tam jen takové těsnící gumové kolečko, kde je malé kolečko a vněm dirka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jehla gusto
@IrenaHo píše:
@Nainuva
To nám tam právě chybí, kvůli tomu to budeme muset zdlouhavě reklamovat. máme tam jen takové těsnící gumové kolečko, kde je malé kolečko a vněm dirka…
Ta jehla, viz obrazek, uplne chybi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak už jsem našla obrázek, jak by to mělo vypadat. Tu jehlu tam nemám - aušus
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MonikaN.89 píše:
@Deniel
tak jsem si našla návod na Dolce a hned na první straně se upozorňuje na to, že se má oddělat nálepka nebo nějaká fólie, která je mezi nádržkou na vodu a samotným přístrojem…zkuste zkontrolovat tohle…proto tam možná voda neteče…
my tam žádnou nálepky nemáme..já už nevím co s tím, prostě to nejede a nejede, žádná fólie tam nikde není, ani nic co by to jistilo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deniel
aha, tak to nevím, jak dál poradit…zkusit ještě první zapnutí dle návodu a pak jedině reklamace…já mám s Dolce nejlepší zkušenost…doslova ten kávovar miluju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit