Dolce Gusto Krups
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@anairda Jojo, to já vím…ale kupuji kamarádce, tak co spíš koupit…jestli větší - třeba 300ml nebo opravdu ty 220ml na latté a čokošku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo jestli to mas jako darek, tak bych to koupila presne na ml ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 Já právě doma používám větší…koupím přesně na latté…díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo ja taky
je mi to jedno, ale jestli to mas jako darek, tak at je tip-top ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na latté mám skleničky z Kiku, vychází to tak akorát na to latté, myslím, že je to 250 ml, tak dám kousek níže
Jako dárek bych radši koupila přesnou míru skleniček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Číslo dole vlevo na obalu od kapslí
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, co znamená číslo dole vlevo, které je na krabicích kaplí od dolce gusta. Je tam vždy číslo a nad tím nakreslené zrno. Myslím si, že to udává sílu kávy, ale nejsem si jistá.
Děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kódy Dolce Gusto
Měla bych tu prosbu. Sbírám do soutěže kódy, které jsou natištěné zevnitř na krabicích s kapslemi Dolce gusto. Už jsem zjistila, že ani cca 20, které jsem opsala z domácích zásob a v práci k výhře nestačí, proto zkouším takto, zda se najde někdo ochotný, který by mi ty své poslal do mailu.
Děkuju.
Tereza ***@seznam. cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terkaOl Tvl…nováček… a myslíš, že Ti body někdo pošle, když tady tak škemráš…???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo Aha, pardon, zapomněla jsem, že se tu vyskytují i vykojené mozky.
Myslím, že jsem psala dost slušně a nevidím problém v tom, mi i slušně odpovědět, případně nekomentovat a starat se o své.
Chtěla bych ještě požádat dotyčnou „moderátorku“, která mi zasáhla do příspěvku a smazala kontakt, aby mi toto vysvětlila a doplnila konkrétním výňatkem z pravidel fóra, jak je koneckonců slušností když něco takového dělám.
No a pokud se tu najdou i normální uživatelé bez komplexu a ochotní mi pomoci, ráda si přečtu vaše soukromé zprávy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit