Dolce Gusto Krups

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
22.1.20 18:10

@cverunka děkuji za radu. Propichla jsem ten otvor kudy jde voda do kávovarů špejlí. A dala vodu s kys. citronovou a jede hurá a děkuji moc holky za tuhle diskuzi. :D :D :D :D :D
Jen už i předtím byl problém když jsem proplachovala že jakoby voda nejde přímo středem držáku na kapsly, ale šikmo k tělu kavovaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
23.1.20 11:25
@valentynk píše:
@cverunka děkuji za radu. Propichla jsem ten otvor kudy jde voda do kávovarů špejlí. A dala vodu s kys. citronovou a jede hurá a děkuji moc holky za tuhle diskuzi. :D :D :D :D :D
Jen už i předtím byl problém když jsem proplachovala že jakoby voda nejde přímo středem držáku na kapsly, ale šikmo k tělu kavovaru.
:palec: Tak to jsem ráda. Prodávají se i „speciální“ kapsle na údržbu, ale ve složení je vesměs kyselina citrónová :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.1.20 19:08

@cverunka nevím co to pomohlo ale jsem ráda. Moc toho nenabehal a já už ho odepsala, naštěstí jsem ho nevyvezla do sběrného dvora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.8.24 09:28

Dobrý den pořídil jsem si kávovar Dolce Gusto piccolo xs včera vše fungovalo a dneska se mi v něm Sekla kapsle a nejde mi otevřít kávovar co stim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí