Dolce Gusto Krups

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6078
28.12.15 13:52

Ne, jsou to dvě kapsle. Je to i napsáno na krabici, 16 nebo 8 kav. A u latte je nejdřív mleko, pak kafe, jinak je to myslím jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
28.12.15 13:53

Mamka nema dolce gusto, ale tassimo a caffe latte dela ze dvou kapsli, oba druhy jsou v baliku, ktery si na to koupi. Nejdriv mliko, pak do toho presso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.12.15 13:54

@střepina ano, tahle capuccina a caffe latte se delaji ze dvou kapsli. v bile kapsli je mleko, ve tmave je kava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576

Na capuccino nebo laté máš dvě kapsle. je to nadepsáno stejně, víčko má stejnou barvu, ale „vanička“ je hnědá a bílá (podle toho, jestli tam je kafe nebo mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287

@střepina nemám sice dolce gusto, ale myslím, že ten princip je všude stejný, u latte musíš napřed vložit kapsli s mlékem a pak kapsli s kávou, u capuccina to samé.
Caffé au lait a čokoláda mají jednu kapsli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
28.12.15 13:57

Na té krabici je to většinou znázorněné…když dělám latté, tak nejdřív bílá kapsle a potom tmavá kapsle ;) to samé cappuccino, chococino,…
Z jedné kapsle uděláš café AuLait, espresso, caffe lungo,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
28.12.15 14:04

@Soffii @nozu @Moise díky moc za vysvětlení :hug: a když budu dělat kávy dvě? jak to mám co nejjednodušeji udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.12.15 14:21

Je to přesně tak, jak píšeš, na cappuccino a latte jsou vždy 2 kapsle, mléko je zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
28.12.15 14:23

Když si děláme kafčo s partnerem nebo pro návštěvu, vždycky udělám jedno celé..takže bílá kapsle(mlíko) potom tmavá kapsle(kafe)…hotovo a jedu od znova další kafe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
28.12.15 17:35
@střepina píše:
@Soffii @nozu @Moise díky moc za vysvětlení :hug: a když budu dělat kávy dvě? jak to mám co nejjednodušeji udělat?

tady to asi zjednodušit nejde, napřed dám hrneček, kapsli s mlíkem, kapsli s kafem a pak další :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.1.16 14:17

Ahoj vsem, k vanocum jsem si koupila Dolce gusto, moc jsem se na nej tesila. U rodicu mi kaficka nebo cokolada moc chutnali. Ale kdyz si ted doma neco z toho udelam tak mi to vubec nechutna. :nevim: Prijde mi, ze to ma takovou divnou pachut. Cokolada, cappuccino i late. Pritel to nepije tak ani nevi jak to ma chutnat. Ja nevim, kapsle prosle nejsou, vodu dam vzdy novou. Stalo se vam to nekomu take? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.1.16 21:12

Ahoj mam dolce gusto a normalne fungoval dokud jsem neudelal do nadobky misto vody udelanou obyc kavu.. Ted kdyz si chci udelat dolce gusto kapsli tak voda vubec netece.. Ale bez kapsle voda tece uplne normalne. :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.1.16 21:39

@Di nero A jak Tě napadlo tam dát místo vody kafe… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
12.1.16 21:54
@Di nero píše:
Ahoj mam dolce gusto a normalne fungoval dokud jsem neudelal do nadobky misto vody udelanou obyc kavu.. Ted kdyz si chci udelat dolce gusto kapsli tak voda vubec netece.. Ale bez kapsle voda tece uplne normalne. :( :,(

a co zkusit prohnat octovou vodou? bude to ucpaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.1.16 13:34
@SarkaLo píše:
@Di nero A jak Tě napadlo tam dát místo vody kafe… :roll: :roll: :roll:

to nevim jak.. Ale fungovalo to a ted nevim co stim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit