Dolce Gusto Krups
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Oudrey
tak to je úplně jiné, než mám já…já mám tento, co je na obrázku…a když chci vidět tu jehlu, tak se musím nahnout a dívat se, jakoby pod přístroj…nikdy jsem to takto nevytahovala a myslím, že to ani nejde
co to máš za typ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nainuva píše:
@MonikaN.89 jj, já mám circlo a taky musím koukat zespodu
ten vypadá moc pěkně, viděla jsem ho v obchodě…vidím, že funguje úplně stejně, jak ten můj akorát ten vzhled je jiný…já tu jehlu tam mám právě napevno a zespodu, proto mě to zarazilo, nikdy jsem ji nevytahovala a myslím, že to ani nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MonikaN.89 Taky myslím, že to nejde. Jen max propíchnout tou jehlou
No ale první nám taky nefungoval a nevěděli jsme proč, tak pak reklamace a druhý už v pohodě a teď jsem spokojená
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nainuva lepsi fotku jsem na netu v rychlosti nenasla, ale z teto mi to prislo pochopitelny, jak to ma vypadat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nainuva
já jsem strašně moc spokojená…dělá fakt výbornou tu kávu mňam, jdu si udělat ![]()
@Oudrey
můžu se zeptat, jaký máš typ toho Dolce?… u těch našich typů je ta jehla přidělaná k tomu přístroji, zespodu, jak se dávají kapsle, nejde vytáhnout, tak, jak tobě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MonikaN.89 Aha, ja jsem myslela, ze vsechny gusta jsou na stejnym principu. Tak nic. Ja mam tento, jen starsi typ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame ho 5 let. Davala jsem ho tehdy manzelovi na Vanoce a od te doby taky piju kafe.
Celych 5 let jede bez problemu a jsme spokojeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oudrey
ano, právě, že jsou na stejném principu…já se jen snažím pochopit, jak to tam je s tou jehlou u toho tvého typu…já dám kapsli, jak kdyby to té „mističky“ zastrčím do stroje a zavřu víko a kapsle se sama probodne viz. obrázek…jak to tam máš ty, jen by mě to tak zajímalo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MonikaN.89
Ja dam kapsli do te misticky a zmacknu zvrchu na tu jehlu, ta probodne kapsli a pak teprve dam do pristroje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oudrey
aha, tak to je trošičku jiný způsob, tak už to chápu…takže to asi bude na reklamaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, myslíte si, že když ho zítra odvezem na reklamaci, tak nám daj rovnou jinej, nebo budem muset čekat?? A vy, která jste čekala, jak dlouho to trvá než vám ho vrátí??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomohlo mi http://www.ebastlirna.cz/modules.php?… . Vymenil jsem 470nF kondik (treba http://www.gme.cz/…cos-p121-609) a zase slape jak ma. Staci najit nejakeho bastlice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jaké hrnky/šálky (objemově) používáte na čokoládu a latté? Máte s objemem kolem těch ml nebo větší a pak tam je méně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo
Můžeš si to udělat do jakých ml chceš, když dáš méně bude silnější, když více, bude slabší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit