Dolce Gusto Krups

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
10.1.11 13:39

Ahoj,dolce mám od prosince a vše skvělé,moc sem ho chtěla,káva je z něj vynikající..ale mám jeden problém když dělám latté tak se mě neudělají ty vrstvy barevný ale hned mě to kafe zteče ůplně dolu do toho mlíka a je to celé hnědé…a to dělám tak jak píšou 170 ml mlíka a pak zbytek 50 ml kafe…nevím kde dělám chybu…poradíte???

Příspěvek upraven 11.01.11 v 15:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
10.1.11 19:45

Dolce Gusto Piccolo

Ahoj holky,
taky mám zálusk na dolce gusto :-P a ráda bych se vás přeptala, zda někdo nemáte zkušenost s přístrojem Dolce Gusto Piccolo ? Všichni kolem mají ten klasický přístroj a mně se zalíbil tento. Jen mám strach, aby pracoval stejně jako ten klasický :think:
Díky za poznatky :wink:
Pěkný večer P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DVC64
19.1.11 14:12

pruhované latté

Měl jsem stejný problém a osvědčilo se mi chvíli po „bílé“ kapsli počkat (cca 30-60 sekund) a teprve pak tam pustit „hnědou“. Tj. typicky když dělám 2 latté, tak nejdříve udělám 1 skleničku bílou, pak druhou bílou a pak teprve první hnědou a pak druhou hnědou.

• Citovat
  • Upravit
10937
2.2.11 09:51
DVC64 píše:
Měl jsem stejný problém a osvědčilo se mi chvíli po „bílé“ kapsli počkat (cca 30-60 sekund) a teprve pak tam pustit „hnědou“. Tj. typicky když dělám 2 latté, tak nejdříve udělám 1 skleničku bílou, pak druhou bílou a pak teprve první hnědou a pak druhou hnědou.

Ahoj mě se to také osvědčilo, tak jak jśi to´popsala.

Jinak pokud přistroj je nový a neohřívá, tak reklamovat. Já ho mám již 3 rokem, když se mi ucpala tryska tak jsem koupila obyčejný roztok na čištění, ne krups, a krásně se vyčistil a káva je akorát teplá. Ted ho čistím jednou za půl roku.

Kapsle jsou dražší, ale měla jsem z jiného levnějšího kávovaru kafé a nebylo to ono.

Držím pěsti s reklamaci, doufám, že napíšeš jak jste dopadli. A že tě to neodradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.2.11 17:39

Zdravím, potřebuji radu. Zasekla se mi v kávovaru kapsle :-( . Nestalo se to někomu? Jindy šlo vyndávání naprosto lehce. Mám strach použít hrubou sílu. Děkuji za rady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rrradek
15.2.11 12:42

Piccolo

PajaF píše:
„Dolce Gusto Piccolo“

Máme Piccolo od Vánoc a funguje bez problému.
Máme malou kuchyni tak oceňujeme jeho skladnost.
Jen občas zapomenu doplnit vodu do menší nádržky. Ta je tak na dvě standardní kafe, ale my si děláme větší objemy :)

• Citovat
  • Upravit
8737
15.2.11 20:49

Rrradek díky za info. Už jsme si ho taky pořídili a zatím maximální spokojenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
16.2.11 00:02

Ahoj,
prosím o radu…dneska jsem ho dostala k narozeninám :-) a už jsme i zkoušeli

1 - jak odhadnete množštví, koli kvody dát ???? to nějak měříte ???
2 - co s použitou kapslí ?? dá se dát na recyklaci ???

3 - EvoG jaký jiný čistič jsi pořídila ???

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
16.2.11 09:07

Včera jsem ho zrovna čistla, úplně obyčejný od MELITTA anticalc, je tekutý a je tak na 6× já ho dávám i do konvice, tak přesně nevím. ALe bez problémů. máme tu extra tvrdou vodu a musím ho čistit tak jednou za 2 měsíce.

S tou vodou já používám pořád stejně hrníčky tak už to mám v oku. Jinak to vždy odměřuji, protože jakmile toho tam dáš víc tak to není ono, ale to chce praxi.

Vyjímku pro mě tvoří ten ledový čaj tam toho dávam jednou tolik jinak je strašně sladký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.2.11 09:27

Mnam, mne uz kafe jine nechutna krom profi kafi z klasickych kavaren.

O tom, ze z marketingoveho hlediska prestanou v budoucnu vyrabet kapsle bych se nebala, pac mam uplne ten prvni pristroj - porad funguje a po nem uz je pata rada pristroje (s packou, kulaty, piccolo, pak tvar trubky a ted novy - zrovna vcera mi to prislo jako newsletter primo od Dolce Gusta - novy pristroj s digitalnim displejem, co je nejaky jeste inteligentnejsi a sam si neco voli a pamatuje (ja to detailne nestudovala) :wink:

Piccolo se mi libi moc, s mistem na kuchyni problem neni - naopak stavajici DG tam designem vynika, ale na nas byla moc mala nadrzka na vodu, ale pekny je - to jo…
Latte delam jak uz to holky popsaly - nechat chvili odstat napenene mleko a pak do nej delat kavovou kapsli..

U DG se mi libi variabilita naplni, kdy u nas vyuzijou i deti u Nesquiku, Chochocina a v lete u IceTea i zbytek nekafujici sirsi rodiny. Ja mam rada i Moca a ted nove vanilkove Latte (zimni edice) a v lete si to na terase nedovedu predstavit bez Ice Capuccina :potlesk:

Napriklad z Tchiba pristroje na podobny princip mi kafe nechutna a taky masi asi jen pet prichuti.
Ohledne ceny - ted jsem kupovala ve Sparu tablety za 90,–/krabicka - nejcasteji mame Aroma, Lungo, Cortado apod, kde je 16 ks, takze cena za jedno kafe vic nez zanedbatelna :wink:…jedina co se u nas neujalo, ac je to presovac, tak klasicke preso, pac to nikdo nepije. Presuje doma svagr a tomu chutna, pry je srovnatelne s piccollo presem z profikavovaru…
Jinak treba v Globusu, kde nejcasteji nakupuji maji porad nejake akce a kdyz tam stoji krabicka standartnich 119,– tak to uz musi bej, vetsinou je treti krabice zdarma nebo pri koupi trech original sklenicka latte zdarma apod. Vetsinou vyjde stovka na krabici, coz je v pohode…

• Citovat
  • Upravit
10937
16.2.11 09:32

Ted mají v intersparu kapsle za 99,–.
Jsem na tom podobně mámm úplně ten první přísroj. A jiné kafíčko mi nechutná.
To o té zimní edici slyším poprvé budu ho muset ochunat.

My si do ice capuccino kupujeme zmrzlinu, toping a šlehačku a je to mnam :palec:

Už ani doma nemám jinou kávu, protože kdokoliv přijede jinou kávu nechce. Jedině latté, presso mě taky nechuntná. Ale to je tím, že mám ráda kávu spíš mléčnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
18.2.11 07:09

včera jsem sehnala to latte machiato vanilka tak se od včerejška nemůžu dočkat jaké bude.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.2.11 10:18

Latte vanilkove mi moc chutna, ale zatim jsem ho videla jen v Datartu.

Jinak ode dneska maji v Globusu akci na kapsle za 99,–/krabice - no nekupte to :-)

viz letak napoje, strana 8 a hned pod nim je DG Piccolo:
 http://www.globus.cz/…nabidka.html

nebo:
http://www.globus.cz/…0/08_11.html

• Citovat
  • Upravit
1250
27.11.11 17:53

Ahoj…máte někdo DG creative ( je to ten s tím displejem)? A jak jste spokojení? Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.12.11 16:37

to samé

u nás…jak jste to nakonec vyřešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...