Dolce Gusto Krups

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14434
18.12.11 10:14

Mám creativu od pátku a je to naprostá bomba :) nic neodměřuji přístroj si plní kafe sám dle vybrané kávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mildafleck
26.12.11 18:50

koupě

Napíšu jak jsem kupoval kávovar.Rozhodl jsem se že k vánocům koupím kávovar.Po hledání a pevném rozhodnutí že si koupím Bosch Tassimo jsem náhle narazil na tyto stránky.Nebyl jsem línej a pročetl jsem celou diskuzi za což děkuji všem který se podělí o rady.Když jsem vše plně pročetl shrnul jsem si to co by jsem si koupil a řekl jsem si že koupím nějaký levný DG na Aukru vyzkoušíme a uvidíme jak bude vše fungovat.Po pár nevyhraných aukcích jsem došel k názoru že se nevyplatí na Aukru vůbec kupovat ceny se vyšplhají někdy až na úroveň nového zboží ovšem bez záruky zažil jsem i případ kde se vydražil DG i o několik stovek dráž než nový DG.Tak jsem se začal dívat po internetu ale když jsem to vzal kolem a kolem tak mě nejlíp vyšlo Creativa.Mezitím mi říkali že v německu vychází zboží levněji tak jsem se začal koukat i u sousedů.Je to nesmysl ceny jsou minimálně stejné ale v 90% případů dražší než u nás.Tak jsem se 14 dní před vánocemi konečně rozhodl koupit na internetu DG Creativa.Bohužel jsem se tak asi nerozhodl sám a sehnat Creativa se stal nadlický výkon
Po každodením celodením brouzdání na internetu se 22.12 našel 1 kus v Praze asi jediný v ČR tak jsem ho zamluvil a hned jsem pro něj jel.Vše proběhlo v pořádku doma se líbí jenom bohužel došli kapsle což bude asi věčný problém.

• Citovat
  • Upravit
2899
26.12.11 19:19
mildafleck píše:
Napíšu jak jsem kupoval kávovar.Rozhodl jsem se že k vánocům koupím kávovar.Po hledání a pevném rozhodnutí že si koupím Bosch Tassimo jsem náhle narazil na tyto stránky.Nebyl jsem línej a pročetl jsem celou diskuzi za což děkuji všem který se podělí o rady.Když jsem vše plně pročetl shrnul jsem si to co by jsem si koupil a řekl jsem si že koupím nějaký levný DG na Aukru vyzkoušíme a uvidíme jak bude vše fungovat.Po pár nevyhraných aukcích jsem došel k názoru že se nevyplatí na Aukru vůbec kupovat ceny se vyšplhají někdy až na úroveň nového zboží ovšem bez záruky zažil jsem i případ kde se vydražil DG i o několik stovek dráž než nový DG.Tak jsem se začal dívat po internetu ale když jsem to vzal kolem a kolem tak mě nejlíp vyšlo Creativa.Mezitím mi říkali že v německu vychází zboží levněji tak jsem se začal koukat i u sousedů.Je to nesmysl ceny jsou minimálně stejné ale v 90% případů dražší než u nás.Tak jsem se 14 dní před vánocemi konečně rozhodl koupit na internetu DG Creativa.Bohužel jsem se tak asi nerozhodl sám a sehnat Creativa se stal nadlický výkon
Po každodením celodením brouzdání na internetu se 22.12 našel 1 kus v Praze asi jediný v ČR tak jsem ho zamluvil a hned jsem pro něj jel.Vše proběhlo v pořádku doma se líbí jenom bohužel došli kapsle což bude asi věčný problém.

To je příběh :-) no jo, kapsličky - to asi bude věčný problém - hlavně že chutná a dělá radost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mildafleck
27.12.11 12:20

Český návod

Máte k DG Creativa český návod?

• Citovat
  • Upravit
14434
27.12.11 18:42

mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
S.s.m.o.n.a.***
3.1.12 17:07

Dobrý večer
Mám menší problém máme dg asi 3 mesice všechno fungovalo perfekt až do dnes kdy mi nece voda tak jak ma ale tece ze spodu přístroje?? Zkoušela jsem to čistit jehlou ale nefunguje to porad tece voda jakoby pod kavovar:-(( nejaka rada v čem to muže byt??

• Citovat
  • Upravit
14434
4.1.12 09:03

Tak to netuším a vzala bych to na reklamaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VĚRA EKRTOVÁ
24.1.12 14:50

dolce gusto

dolce gusto mám asi dva roky dosud vše v pořádku nyní začal zlobit voda teče káva se udělá ale je málo napěněná málo teplá světýlko stále bliká zeleně nebo červeně musí se přidržovat nevím co s tím jestli se vyplatí oprava prosím poradte děkuji

• Citovat
  • Upravit
mildafleck
24.1.12 22:13
VĚRA EKRTOVÁ píše:
dolce gusto mám asi dva roky dosud vše v pořádku nyní začal zlobit voda teče káva se udělá ale je málo napěněná málo teplá světýlko stále bliká zeleně nebo červeně musí se přidržovat nevím co s tím jestli se vyplatí oprava prosím poradte děkuji

Myslím že to je spíš otázka na servis zavolejte tam a oni vám řeknou co by to mohlo být popřípadě kolik by to stálo.Nebo vám řeknou přivezte to a řeknete jim cenu kolik jste ochotna do toho investovat jestli to za tu cenu budou schopni opravit.

• Citovat
  • Upravit
7569
25.1.12 01:11
**S.s.m.o.n.a.***** píše:
Dobrý večer
Mám menší problém máme dg asi 3 mesice všechno fungovalo perfekt až do dnes kdy mi nece voda tak jak ma ale tece ze spodu přístroje?? Zkoušela jsem to čistit jehlou ale nefunguje to porad tece voda jakoby pod kavovar:-(( nejaka rada v čem to muže byt??

Taky se mi to začlo dělt.
Když zůsatne v nádržce voda, tak teče ven. Mám ho od loňského února.
Nevím, jestli není v návodu napsáno, že se tam voda nesmí nechávat.
Už jsten něco zjistila ?
Děkuji, L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjjaaannniii
8.2.12 18:18

Porucha?

Dobrý den, doslali jsem DG k vánocům, vše perfektní, nyní ovšem při výrobě čokočínka při druhé kapsli ( mléčné) začne mlého stříkat z kapsle všude okolo. Ne nijak daleko, ale stéká po přístroji, teče po sklenici a tam, kde je jehla je to celé od mléka. Začne ovšem až když zvednu packu, jakože je hotovo. Při první, čokoládové to nedělá. Nemáte někdo nápad co by to mohlo být? Jakoby bylo přetlakované. Díky Jana

• Citovat
  • Upravit
Tini
14.2.12 16:44

Já mám od července, vše bylo v pohodě, ale najednou taky přestal čerpat vodu a ta jen tekla spodem, takže reklamace, zaslechla jsem, že je to u DG častější porucha, tak nevim, ale my tady máme extrémně tvrdou vodu, takže pořád problém s čímkoli. Jinak kávička výborná, bohužel jsem si ji moc neužila, protože jsem ho dostala a hned zjistila těhu :-) Ale to stálo zato. Teď jestli budu kojit až malá vyleze, tak taky smůlka, prostě si ho užívají všichni kromě mně. 8)

• Citovat
  • Upravit
Pavcule
26.11.12 10:22

DG

Mám nové DG a dělala jsem si poprvé kávu no a problém…nádobka na vodu má rysku max…no,ale když jsem nalila vodu, tak nějak akorát, že mě to na jedno kafčo stačí, tak to přeteklo 8o ;).Takže se chci zeptat jestli to funguje tak, že asi odhadem ke skleničce dát vodu. Já myslela, že to bude mit rysku k jedno kafe, dvě kafe…jako tímto způsobem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Pavcule
26.11.12 10:24

DG

Mám nové DG a dělala jsem si poprvé kávu no a problém…nádobka na vodu má rysku max…no,ale když jsem nalila vodu, tak nějak akorát, že mě to na jedno kafčo stačí, tak to přeteklo 8o ;).Takže se chci zeptat jestli to funguje tak, že asi odhadem ke skleničce dát vodu. Já myslela, že to bude mit rysku k jedno kafe, dvě kafe…jako tímto způsobem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ddjj
7.12.12 07:09

Ahoj.

Nam se taky nekolik krat zasekla kapsle nesquick. Poprve to slo hrubou silou a dusledkem toho do servisu. Pak par krat nam pomohlo pockat 1-2 tydny (nez se asi uvolnil tlak) a kapsle se sama uvolnila (coz bylo stejne dlouhy jako ten servis). Dnes se nam zasekla opet a napadlo me trochu tomu pomoci. Vzal jsem pripinacek a propich jsem kapsli v kavovaru vedle otvoru kudy tece kava (kakao). Vyteklo trochu kakaa, uvolnil se tlak a kapsle sla ven. Snad tento postup pomuze vice lidem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max