PROSIM O RADU !!

3138
10.6.10 08:10

PROSIM O RADU !!

V PONDELI JSEM SI DELALA MAMATEST 10 A // DRUHY DEN RANO ZNOVA ATA DRUHA BYLA SLABSI ALE SILNEJSI NEZ TA Z PREDESLEHO DNE,VCERA JSEM TROCHU VECER SPINILA,A TED JSEM SI DELALA NORMALNÍ MAMATEST A TA DRUHA SE MI ZDA ZE SILI JEN MALINKOO,A HCG BY SE MELO KAZDE 2DNY ZVOJNASOBOVAT,BOJIM SE UZ MAM ZA SEBOU JEDNO ZAMLKLE TEHU,KDY HCG ROSTLO POMALU A MIMI TAKY DEKJI ZA ZKUSENOSTI A RADY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
10.6.10 08:16

Ahoj Kkattty, nejsem odborník, ale myslím, že kdyby byl problém, bude čárka slábnout, HCG se sice zdvojnásobuje jak píšeš, ale neznamená to, že ho musíš mít bůhví jak vysoké. Slabé špinění by nemělo znamenat nic špatného, já špinila v 11.tt a vše bylo OK. Jestli si chceš být jistá, zajdi si na krev, určitě bude všechno v pořádku, přeju hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
10.6.10 08:28

Kkattty, je rozdíl mezi mamatestem 10 a 25. Ten druhý není tak citlivý, takže na něm může být čárka slabší. Testuj pořád jedním druhem a uvidíš.
Jednorázové špinění nevadí, ale pokud bys špinila víc, tak zajdi k dr., ať ti něco dá.

Čárka bude sílit, neboj. Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.6.10 08:32

sem se rozhodla ze asi dnes pujdu na krev jako samoplatce.k doktorovi jdu az 2 cervence drive jsem nechtela protoze jsem se minule stresovala tyden po tydnu,a mozna to taky melo vliv ja nevim,mimi si moooc preju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
10.6.10 10:02

Ahoj - já měla několik dní téměř neznatelnou čárku, že jsem tomu věřila jen já :mrgreen: Až po týdnu od termínu ms čárka zesílila a bylo to jasné, takže se neboj. A špinění může souviset právě se zanořováním vajíčka do sliznice, takže čárka určitě za pár dní zesílí dostatečně. Je lepší test opakovat po více dnech, než každý den, i když chápu že chceš mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
10.6.10 10:21

Ahoj, já na prvním testu našla jen takovýho ducha místo druhé čárky a nevěřila jsem ani na moment, že bych byla těhu - zahodila test a nechala to být. Bylo to hned první měsíc po vysazení HA po 10 letech! Pak mě po cca týdnu začala bolet prsa a kámoška mě vyštengrovala, že jsem určitě těhu… Místo pravidellné MS jsem jen špinila, ale měla jsem za to, že to jsou rozhozené hormony po těch práškách a že o nic nejde - chtěla jsem čekat na MS dokud nepřijde… no ale díky kamarádce jsem udělala druhý test (když uz jsem ho měla doma - v balení byly dva, úplně obyč z lékárny) no málem se mi zastavil dech, když se tam zjevily // a ta první byla taky ještě hodně světlá, ale nedala se přehlédnout… tak jsem to ještě tři dny rozdýchávala a pak se rozhodla pro mamatest (ten čůrací asi za 100,– Kč nebo kolik to stálo) no a ten už byl tak jasnej, že jsem si začala připouštět, že to tak asi bude…
Opravdu se to každý den mění a zbytečně se stresuješ, když se testuješ denně… chvilku počkej, nebo jdi na tu krev! Bude to OK, uvidíš!! Nezapomeň napsat, jak jsi dopadla - moc držím palečky!!! :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3138
10.6.10 12:53

zitra jdu nakonec k doktorovi tak uvidim pisnu,diky za podporu,clovek se boji zvlaste po tom zamlklem tehu.tak zitra budu vedet vice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
10.6.10 13:05

Dobře to dopadne, chápu, že se bojíš… já se taky pořád bojím… každou chvíli něčeho jinýho.. ;) Tak dej vědět! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
846
10.6.10 13:06

:mrgreen: Ahoj Katty, moc držím palečky. Já jsem otěhotněla tři měsíce po zamlklém těhotenství. Čárky na testu jsem zprvu měla taky jen slabou, ale ještě v krvi nebylo tolik hormonů,aby to bylo vidět víc. :lol: Držím moc palečky, ať v unoru už držíš své mimi. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.6.15 19:18

nevite co to mohlo zpusobit

Holky prosím Vas ood ponděli do čtvrtka sem byla v nemocnici diagnoza byla falešná porodni činost před nedokončenym 37 tydnem. Dnes sem byla na stolici a mam ji uplně černou beru magnesium b6 a železo jsemtet ve 26+5tt děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.6.15 19:18

nevite co to mohlo zpusobit

Holky prosím Vas ood ponděli do čtvrtka sem byla v nemocnici diagnoza byla falešná porodni činost před nedokončenym 37 tydnem. Dnes sem byla na stolici a mam ji uplně černou beru magnesium b6 a železo jsemtet ve 26+5tt děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.6.15 19:25

Černou stolici způsobuje železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
12.6.15 19:38

@Wera.sul To bude tim zelezem, co beres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
12.6.15 19:44

Železo, mám to stejně,,dokonce mě na to upozornila lékárnice při vyzvednutí léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.6.15 23:05
@Murky píše: Černou stolici způsobuje železo.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky