Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Chci se zeptat je možný že jsem těhotná mám zpoždění 6 dní a test negativní ale bolí mě prsa spodní část zad břicho mám nafouklé a celkově je mi na nic
Zkousela jsi vice testu? Radsi zajdi k dr
Presne tak,pokud jsi mela pohl.styk,tal to mozne je. Nicmene bych si zkusila aspon dva testy a pokud budou negativni,tak vydrz a zkus dalsi o par dni pozdeji. Nemusi to ale znamenat tehotenstvi,jen nejaky stres,strava co ti nesedla a pretazeni.
Dobrý den, mám menší dotaz, poslední ms jsem měla 21.6.2019, nemůžu říct jak velké zpoždění mám, ale určitě tam nějaké je… Dělala jsem si těhu test, a byly tam jen duchové, dnes další a už ani ten duch tam nebyl, no jediné co můžu říct, že mě občas píchne v podbříšku a chodím pořád čůrat, a že dřív jsem šla max. 4 krát za den, ano, mám problémy s pitným režimem.
Dale mám také 3 dny průjem.. A hodně nateklé prsa, ale jinak nic, velkou náladavost a výtoky, tak pořád čekám, že se ms dostaví, i když bych byla raději kdyby ne.
Chci se zeptat na vaše zkušenosti a rady, moc děkuji.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám menší dotaz, poslední ms jsem měla 21.6.2019, nemůžu říct jak velké zpoždění mám, ale určitě tam nějaké je… Dělala jsem si těhu test, a byly tam jen duchové, dnes další a už ani ten duch tam nebyl, no jediné co můžu říct, že mě občas píchne v podbříšku a chodím pořád čůrat, a že dřív jsem šla max. 4 krát za den, ano, mám problémy s pitným režimem.
Dale mám také 3 dny průjem.. A hodně nateklé prsa, ale jinak nic, velkou náladavost a výtoky, tak pořád čekám, že se ms dostaví, i když bych byla raději kdyby ne.Chci se zeptat na vaše zkušenosti a rady, moc děkuji.
Zkusila bych dalsi test stejne znacky jako ty, co vam duchy predtim ukazaly, pokud taky nic neukaze, tak to asi tehotenstvi nebude.. kdyby MS neprisla treba do tydne, tak bych volala k doktorce..
Muzes mit taky jen nejakou virozu, ktera menstruaci dokaze taky opozdit. Zkus dalsi test stejne znacky.
Chci se zeptat je možný že jsem těhotná mám zpoždění 6 dní a test negativní ale bolí mě prsa spodní část zad břicho mám nafouklé a celkově je mi na nic