Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata mám den po MS a test negativní, spíš se mi zdá že vidím ducha ale nejsem si zcela jistá poslední dny po ránu zvracím, šíleně mám citlivé bradavky, často se mi motá hlava, únava a bolest hlavy. Užívám duphaston Zkusím přiložit foto, zda něco uvidíte i vy.
Jako že MS proběhla normálně, nebo 1 den zpozdeni? Jinak za me tam nic není.
@Petrunkaape píše:
@JancaS84 ano je
Tak zkus za dva dny znovu. Ale jestli máš pravidelny cykly tak to nejspíš nevyšlo.
Ahoj holky, taky poprosím o radu - poslední ms 23.3. a cyklus poslední 2 měsíce byl 24 a 25dnů, nyní mám o 6 dnů opožděnou ms a odpoledne jsem si udělala test a na 1 duch, další negativní a teď večer jsem si udělala test a jako duch tam je ![]()
Co si o tom myslíte, prosím ![]()
Prosím o anonym, chodí sem kamarádky tak nechci, aby některá řekla v okolí, že jsem možná těhotná, děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky poprosím o radu - poslední ms 23.3. a cyklus poslední 2 měsíce byl 24 a 25dnů, nyní mám o 6 dnů opožděnou ms a odpoledne jsem si udělala test a na 1 duch, další negativní a teď večer jsem si udělala test a jako duch tam je
Co si o tom myslíte, prosímProsím o anonym, chodí sem kamarádky tak nechci, aby některá řekla v okolí, že jsem možná těhotná, děkuji
Udělej jinou značku, mě to dělají tyhle fialové běžně…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky poprosím o radu - poslední ms 23.3. a cyklus poslední 2 měsíce byl 24 a 25dnů, nyní mám o 6 dnů opožděnou ms a odpoledne jsem si udělala test a na 1 duch, další negativní a teď večer jsem si udělala test a jako duch tam je
Co si o tom myslíte, prosímProsím o anonym, chodí sem kamarádky tak nechci, aby některá řekla v okolí, že jsem možná těhotná, děkuji
Ducha vidím, ale taky jsem pro jinou značku testu.
Potrebuji radu, 3 dny jsem jen spinila, jinak bolest prsou, nekdy mravenceni uz cely mesic po minule ms ktera byla 18.3. 4dny slabsi. Boli me take leva kycel.je tam duch nebo se mylim
@np10021 @Týnka Kikina
Tohle je právě mamatest ale odpoledne dojdu do lékárny a zkusím clearblue