Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, vim, ze tenhle test je negativni. Jen me zajima, zda jste se setkaly s tim, ze se vam kontrolni carka zobrazila prakticky uprostred testovaciho pole. Vzdy jsem mela kontrolni carku o dost blize te ruzove casti s napisy HCG. Setkaly jste se s tim? Jde o test Livsane.
@Maiah píše:
Ahoj holky, vim, ze tenhle test je negativni. Jen me zajima, zda jste se setkaly s tim, ze se vam kontrolni carka zobrazila prakticky uprostred testovaciho pole. Vzdy jsem mela kontrolni carku o dost blize te ruzove casti s napisy HCG. Setkaly jste se s tim? Jde o test Livsane.
Ano, taky jsem to u některých testů měla. Byly to neznámé značky testů, ale z lékárny. A testy byly v pořádku, ukázaly mi pozitivitu.
@Týnka Kikina píše:
@Maiah Čárka je přesně tam, kde má u tohoto testu být…
Dovolim si odporovat. Neni to prvni Livsane test, co jsem si kdy delala a carka byla proste vzdy blize te ruzove casti. Chvili jsem si myslela, ze se mi to zda, ale po vygoogleni techto testu je carka zretelne na jinem miste nez na me fotce.
@Maiah píše:
Dovolim si odporovat. Neni to prvni Livsane test, co jsem si kdy delala a carka byla proste vzdy blize te ruzove casti. Chvili jsem si myslela, ze se mi to zda, ale po vygoogleni techto testu je carka zretelne na jinem miste nez na me fotce.
A když sis to tedy vygooglila, tak proč o tom zakládáš diskuze? Chceš od nás slyšet, že test je vadný, a ty jsi těhotná?
![]()
Tyje a vy tam neco vidite? Jsem si to i zvetsila a nic
Mam zamirit na ocni?
@Villanelle Nevidíme, test je negativní…Zakladatelka se ptala, zda máme zkušenost s kontrolní čárkou daleko od růžového okraje…Naprosto normální test, nevím, kde by jí chtěla mít…