Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím prosím o radu. Dnes jsem přesně 25+0 a jsou to asi 2 hodiny co mě začalo dost bolet v podbřišku. Jsou to takové silné menstruační bolesti a je to snad co pár sekund. Prakticky to bolí vkuse. Vzala jsem si magnezko, ale nic to nedělá Na kontrole jsem byla včera u gyndaře a tam bylo všechno ok. Čípek prý držel pevně. Tak teď nevím co mám dělat.
Odpočívám, ale mám pocit, že to začíná bolet čím dál víc.
Prosím poraďte, co to může být? Můj gynekolog už tam dnes není.
![]()
Zavolej si do porodnice, případně tam rovnou zajeď na kontrolu.
Kdyby to nepřestávalo, jela bych na pohotovost do nemocnice. Víš ony všechny bolesti břicha v těhotenství nemusí být jen z tohohle důvodu. Můžou bolet i jiné orgány. Samozřejmě na pohotovosti se začíná vyšetřením prvně na gyndě.
Být tebou tak klidně jedu na gyndu do špitálu......Když plaší těhulky, je to v pohodě, lépe plašit než něco zanedbat!!!nemusí to nic znamenat, ale taky může.
Držím palečky ![]()
Tak se seber a jed do porodky. Radši pětkrát zbytečně, než pozdě s rozběhnutým porodem, kdy už se nebude dát nic dělat. Šup - držím palce.
Jed do nemocnice! Nemusí to znamenat hned nic hrozného, ale nepodcenovala bych to!
Příspěvek upraven 18.01.12 v 14:06
Pokud si nejsi jistá, že je vše v pořádku, zajeďte s manželem na pohotovost. mě jednou taky bylo špatně, dva dny po kontrole, moje dr. už tam nebyla, zavolala jsem do nemocnice a oni říkali, ať teda přijedu. Samozřejmě nadšení nebyli. Ale když mi doktor řekl, že to je v pořádku, tak jsem se uklidnila ![]()
Třeba moji známou si v nemocnici nechali raději na pozorování. Já bych to neriskovala a ujistila se ![]()
Zavolej si na pohotovost nebo jed.
Omlouvám se za OT, ale Anabelko vy už budete mít týden?
mě mrskne, ať už to naše druhé štěstí taky vyleze. ![]()
hned by jsem jela, kdyby se rozjížděl porod aby stihli dát něco na zastavení, každopádně si vem pár věcí sebou, u nás pokud jedeš na pohotovost tak tě hospitalizují ikdyž nic neshledají, pokud tam zůstat nechceš musíš podepsat negativní reverz,mají to takhle udělaný aby je pak někdo nežaloval, že ho poslali domů jen tak
Beru, hned si lehni, nohy pokrč, pokus se uvolnit, mezi tím svolej domů mužského, aby pokud to nepřestane zabalil pár věcí a vyražte do nemocnice-pohotovost-gynda…
Jinak jestli jsi zbaštila magnézko, trvá cca hodinu, než se dostane do krve a začne učinkovat-jestli ho teda nejíš pravidelně aby mělo v těle hladinku.
držím palce!!
Tak asi máte pravdu. Raději si tam zajdu. Bohužel auto nemáme, ale naštěstí nemocnice je 15 min chůze. Volala jsem svému gyndařovi a k němu to už nestihnu, takže mě odvelel do nemocnice. Jdu se tedy vypravit a modlit se, ať je všechno vpořádku
![]()
LadyRebeka píše:
Zavolej si na pohotovost nebo jed.Omlouvám se za OT, ale Anabelko vy už budete mít týden?![]()
mě mrskne, ať už to naše druhé štěstí taky vyleze.
Jo jo už týden…
Strašně to utíká
Anabellka píše:LadyRebeka píše:Jo jo už týden…
Zavolej si na pohotovost nebo jed.Omlouvám se za OT, ale Anabelko vy už budete mít týden?![]()
mě mrskne, ať už to naše druhé štěstí taky vyleze.
Strašně to utíká
Tak hlavně zdravíčko!
Zakladatelko držím palce!
TAk to rychle uhánějte, nic to být nemusí, ale pro jisto´tu ať tě prohlídnou.
Držíme pěstičky ať je vše v pořádku a dej vědět jak jsi dopadla.