Bolení jako při MS v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
18.1.12 14:36

TAk to rychle uhánějte, nic to být nemusí, ale pro jisto´tu ať tě prohlídnou.
Držíme pěstičky ať je vše v pořádku a dej vědět jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
18.1.12 15:10
:kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
18.1.12 16:39

Děkuju všem, že jste na mě myslely :-)) Už jsem zpátky a všechno je v nejlepším pořádku. Prcek se má čile k světu, čípek drží festovně a nezkrátil se ani o miliment, takže žádný porod nehrozí :dance: A zažila jsem svoje první natáčky :-) Mám dodržovat klidový režim a nestresovat ;) Ale je fakt, že příště bych tam jela zas a znovu, hlavně že jsem teď klidná a nic nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
18.1.12 16:45

:palec: jsem ráda, že je to v pořádku, já v prvním těhu byla na pohotovnosti několikrát ;) kvůli špinění i kvůli bolestem, naštěstí bylo vždy vše v pořádku …
A pokud by se to někdy opakovalo, je dobré s sebou vzít i moč, aby to třeba nebyla močová infekce - i ta může rozjet předčasný porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.1.12 17:08

TAk to je krásné, také vím jaké to je jet se strachem na pohotovost, já tam také byla kvůli špinění a třásla se co bude.
Tak se nestresuj a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
18.1.12 17:53

Bezva!! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
18.1.12 21:56

Super! odpočívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
18.1.12 22:09
Beru*Beru píše:
Děkuju všem, že jste na mě myslely :-)) Už jsem zpátky a všechno je v nejlepším pořádku. Prcek se má čile k světu, čípek drží festovně a nezkrátil se ani o miliment, takže žádný porod nehrozí :dance: A zažila jsem svoje první natáčky :-) Mám dodržovat klidový režim a nestresovat ;) Ale je fakt, že příště bych tam jela zas a znovu, hlavně že jsem teď klidná a nic nehrozí.

prima :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky