Menstruace, ovulace a možnost otěhotnění po nechráněném sexu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.4.25 19:04

Prosím o radu, menstruace, ovulace

Prosím o radu. Nechráněný sex dvakrát po sobě. Druhý den po, menstruace. Mam si pro jistotu koupit pilulku po nebo neplašit? Popřípadě zjistím, zda mám ovulaci i při menstruaci jinak než odečtením dní od prvního dne menstruace? Děkuji za vlídné odpovědi :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
785
24.4.25 19:11

Proč se nechráníte, pokud nechceš být těhotná? riziko je VŽDY, je to ale málo pravděpodobné. Spermie dokáži přežít v těle až 5 dní, takže pokud bys měla brzkou ovulaci po skončení ms tak šance na otěhotnění samozřejmě je. Zkus si udělat ovulační test, a pokud by byl pozitivní, tak bych asi plašila. Jen jsem trochu zmatená, ovulace při menstruaci, takže ti ms ještě neskončila? pokud to tak je tak je šance velmi malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 19:13

Menstruace začala den 12 hodin po sexu.

• Citovat
  • Upravit
785
24.4.25 19:17

Tak je to velmi málo pravděpodobné, ale jsou ženy které takto otěhotněly, ale jsou je to ojedinělé, pokud máš pravidelný cyklus a víš zhruba kdy máš ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 19:28

@miamia142 Děkuji za odpověď.

@miamia142 Děkuji za odpověď, ono by se nic nestalo, jen nejsem připravena na další dítě, ale i kdyby to přišlo, konec světa by to nebyl. Jen zbytečně plasim a moc přemýšlím 😃 🫣 Ovulační test si udělám, při menstruaci jsem četla, že lze udělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.