Po ATB bez menstruace, test stále negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4275
17.6.12 16:41

Kamarádka takhle měla 5 různých atb během asi čtyř měsíců na gyneko-urologické záněty a taky měla problém, aby to dostala. během braní i po něm si tělo dělalo, co chtělo. prý se to stát může :nevim: tak vždycky jen testla a byla jen / a tak čekala dál…jednou nakonec vždycky dorazila :D píšu to spíš jako aby jsi neměla pocit, že jsi jediná, komu se to stalo. ale k doktorovi bych šla nebo minimálně zavolala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.17 13:54

Obnovuji téma :D Cca před 3 dny jsem dobrala Atb na zánět močáku :(. Menstruaci mívám po 21 dnech a dnes už to je skoro týden co jsem ji měla dostat nic. Myslíte, že to můžou způsobit ty antibiotika? Test jsem si dělala a nic. Břicho mě pořád lehce pobolívá jako ze to dostat mám, nebo dokonce že už to mám, ale pořád nic. Je možný ze třeba úplně vynecham? Navíc se mi těch atb zase objevily kvasinky, tak se nechci pouštět do léčby abych nemusela přerušovat pak. Jestli to někdo měl podobně tak prosím pište :oops:

• Citovat
  • Upravit
2129
4.4.17 18:11
@Anonymní píše:
Obnovuji téma :D Cca před 3 dny jsem dobrala Atb na zánět močáku :(. Menstruaci mívám po 21 dnech a dnes už to je skoro týden co jsem ji měla dostat nic. Myslíte, že to můžou způsobit ty antibiotika? Test jsem si dělala a nic. Břicho mě pořád lehce pobolívá jako ze to dostat mám, nebo dokonce že už to mám, ale pořád nic. Je možný ze třeba úplně vynecham? Navíc se mi těch atb zase objevily kvasinky, tak se nechci pouštět do léčby abych nemusela přerušovat pak. Jestli to někdo měl podobně tak prosím pište :oops:

Já mám zpoždění po každých atb, ale ten týden max. Spíš tak 3-4 dny, takže si myslím, že to být může. Pkud bys to nedostala v nejbližších dnech, tak na gyn. na kontrolu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
4.4.17 19:04

Mně doktorka při každém braní atb upozorňuje, že můžou zpožďovat menses. Takže to tak asi bude. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí