Tenká druhá čárka

Anonymní
13.6.12 14:10

tenká druhá čiarka

Ahojte,
MS mam dostať zajtra. Dnes rano som si robila test. Tá druhá čiarka je tenká. Nie slabšia ale proste tenká (trošku hrubšia ako vlas) Môzem byť tehotná? Mala som doma len jeden test, tak som si nevedela spraviť druhy. A kedze babo chceme uz 2 a pol roka, tak pochopíte aká som nedočkava. Mate niektorá takúto skúsenosť?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
13.6.12 14:20

Ahoj, já znám jen slabé čárky, tenké ne. já bych utíkala do lékarny a ráno zkusila nový test. držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
13.6.12 15:19

Třeba je to jen okraj té čárky, více zvýrazněný. Zkus to zítra. A moc držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
13.6.12 16:00

Tyhle uzoučké čárky jsou z toho, že byl test v moči dýl, než je napsáno v příbalovém letáku ;) Test víc nasákne a obarví se kanálek tam, kde by měla být druhá čárka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
13.6.12 18:26
@Anonymní píše:
Ahojte,
MS mam dostať zajtra. Dnes rano som si robila test. Tá druhá čiarka je tenká. Nie slabšia ale proste tenká (trošku hrubšia ako vlas) Môzem byť tehotná? Mala som doma len jeden test, tak som si nevedela spraviť druhy. A kedze babo chceme uz 2 a pol roka, tak pochopíte aká som nedočkava. Mate niektorá takúto skúsenosť?

no já v den očekáváné MS druhou čárku hledala skoro lupou 8o byla prostě z jedné strany více vidět tak vypadala jako tenká, ale i to co bylo vidět skoro vidět nebylo :lol: :lol: ale druhý test si určitě udělej, já si dělala celkem 4 testy a každý další byl zřetelnější
přeji hodně štěstí :)

• Citovat
  • Upravit
Raďulle
13.6.12 18:28

@Maky.p
JOOOO? tak teda nevím, ale jednou jsem si dělala test a jak jsem ho namočila tak mi zazvonila pošťačka a já ho tam nechala asi 10 min. a druhá čárka se mi tím nezabarvila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24870
13.6.12 18:36

@Raďulle - tohle dělají Mamatesty 10, tyčinky, co jsou 2 v balení. Stalo se mi to víckrát, když jsem ho namáčela dýl jak 5 vteřin :think: i tu jsou o tom diskuze a shodlo se na tom víc holek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
13.6.12 19:57

@Maky.p
aha, tak 10 jsem nepoužívala :)

• Citovat
  • Upravit
24870
13.6.12 20:08
@Raďulle píše:
@Maky.p
aha, tak 10 jsem nepoužívala :)

Dělají to hlavně tyhle, ale i jiný ;) Nejlepší bude udělat další a namáčet ho tak dlouho, jak je psané v letáku. Ale tenká čárka tu podle diskuzí zatím těhu neukázala, taky to mohl být jen vadný test :nevim: Každopádně držím pěsti, aby to těhu bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 10:53

Tak som testovala aj dneska a nič. :,( :,(
mrcha mrchavá ešte nedošla, ale nevidím to velmi ružovo a čakam ze dojde kazdú chvílu.
akurat mi to dalo falošnú nadej, a o to väščie bolo dneskajšie sklamanie. :,(

• Citovat
  • Upravit
1009
14.6.12 17:16

To zklamání znám, je to boj. Ale neboj, ono to přijde. U mě tedy jakákoli i velmi velmi duchová čárka znamenala těhotenství. Ale zas hodně miminek odešlo z bříška příliš brzy :-( Držíp pěstičky na příští měsíc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 08:41

Dnes som si robila test znovu, kedze mrcha zatial nikde. Ale nič. Tak neviem, bo beriem duphaston a s nim mi mrcha prišla vždy načas. Tak sa bojím ze uz aj ten prestal zaberať. :( Može to byť aj zo stresu? Aj ked beriem tie lieky?
Boze tak strasne chcem mat babetko ze mi z toho uz sisi.

@HankaB Ja uz som raz tehotná bola, ale neskončilo sa to dobre a babetko po par dnoch zomrelo.

• Citovat
  • Upravit
Raďulle
15.6.12 12:54

To je mi moc líto, vydrž, jednou už prostě mrcha nedorazí a uvidíš, narodí se ti to nejúžasnější miminko na světě…
stres ten dělá svoje, znám to, zapadla jsem až jsem z práce odešla na nemocenskou se zády a jak jsem měla čistou hlavu, tak se to povedlo takže i to zpoždění může být ze stresu a taky možná tvá sugesce, že chceš mít dítě…
hodně štěstí :hug:

• Citovat
  • Upravit
23
15.6.12 14:26

Ahoj, mam dotaz - delala jsem si test uz tyden po styku a samozrejme druha carka tam neni, ale tim smerem kde by mela byt je to silne rozmazane do ruzova… mate nekdo podobnou zkusenost? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 14:21

@Mia87 podla mna si dlhšie drzala tyčinku v moči ako si mala.

A tyzden po sexe je este skoro.

Inak ja mrchu este stale nemam. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital