Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jako fakt?
Dítěti nic není, nic ho nebolí. Tak proč pohotovost?
“ Nic ho neboli, netrapi.” Tak proč s nim chceš proboha na pohotovost? ![]()
Proto pisu sem, protoze nevim. Kaminky se nevstrebaji ze.., tak nevim zda doktor.., dat tomu cas..bojim se aby nemel zanet treba pozdeji.
Do pondělí to počká. Max bych koupila v lékárně nejaky spray do uši.
Řešíš hlouposti…. kdyby měl v uších skutečně kamínky, tak to cítí a je neklidný… a s drobnými nečistotami se fakt na pohotovost nejezdí, to by si lékaři mohli zřídit ordinací rovnou na pláži
![]()
@Anonymní píše: Více
Tak přestaň řešit pitomosti a stresovat všechny zúčastněné ![]()
@BohunkaP ja tam ale nejaky kaminky nebo pisek nebo tak neco vidim a bojim se aby se mu to tam nedrzelo na furt. Aby treba nemel z toho nejake problemy.
@Anonymní píše: Více
Pokud jste u moře, nech ho blbnout ve vodě a ono se to samo vypláchne… Pokud už jste doma, zajděte si do bazénu a totéž.
No a kdyby by se do pondělka nějaký problém objevil, vyřešíte na běžném ORL.
Prosím? My teď byli se synem (2 roky) u moře. Věčně se válel v písku, jedno odpoledne jsme ho i zakopali kromě hlavy
písek měl naprosto všude a teda takový nesmysl, jako jet na pohotovost, by mě fakt nenapadla.
Kup Otic Solution, nakap nebo nastříkej do uší, rozpouští nečistoty vytahuje vodu a nečistoty a desinfekuje.
Dobry den, byli jsme s ditetem u more a pri skakani a blbnuti ve vode obcas mel kaminky na tvari, na uchu na kraji atd..slo to vyndat, vymejt a mela jsem pak pocit, ze ma vse ok. Vsimla jsem si nyni, ze uvnitr mozna jeste nejaky pisek nebo neco kaminky je/jsou (moc tam nevidim)..Pohotovost? Nic ho neboli, netrapi. Nebo myslite, ze by to vydrzelo do vsednich dnu? Nebo pockat par dnu zda to nevypada? Nevytece?

Prosim anonym jinak smazat
Dekuji.