Vánoční cukroví - trubičky jsou jak placky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9995
12.12.12 13:28
@Verca1989 píše:
@Paoloska tak držím palečky, ať se ti daří lépe než mě :)

A já zase tobě, ať se ti všechno ostatní cukroví povede :hug:. Je to k vzteku, já vím…Včera jsem mluvila s kámoškou. Už má nepečeno, rovnala všechno cukroví do jedné velké krabice, do toho telefon, odběhla a do krabice jim skočil kocour, no hrůza :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.12.12 13:33

@Paoloska taky radost, bych ho přerazila :D chápu, jak kamarádce musí být, nám loni skočil pes se zablácenýma tlapama na čerstvě vymalovanou zeď v chodbě :zed: :lol: teď už se tomu směju ale tenkrát jsem myslela, že ho něčím praštím :D

to je to moje experimentování, měla jsem si skočit pro ověřený recept k babičce a povedlo by se to, jako vždy ale já prostě musím každej rok zkoušet nový a pak to tak dopadá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.12.12 13:38

@Verca1989 To se nenech odradit a zkoušej ;) Jen to chce trochu více nervů a trpělivosti, občas to holt nevyjde…Tak ať se daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
12.12.12 13:44

Ahoj, my dáváme na trubičky méně těsta, tak třetinu než je v návodu, jinak se nám taky rozjížděly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.12.12 13:46

No, počkám až malá usne a ještě pár trubiček zkusím, vyválím je tenší (stejně se ještě hodně nafoukly) a nechám je před pečením venku v chladu trochu ztuhnout, tak to dělá babička s některým cukrovím, aby se nerozjelo, tak třeba to pomůže, pak poreferuju :) děkuju za rady a tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.12.12 19:57

Tak hlásím že to těsto stojí vážně za *****. Zkoušela jsem ještě jednou trubičky, jak jsem psala ale beze změny, tak jsem zkoušela těsto naplnit do formiček na košíčky a dopadlo to tak, že se košíčky nafoukly až přes okraj a teď teda nevím co s nima budu dělat :D a chuťově taky nic moc. Zajímalo by mě, jestli ten recept autor někdy fakt zkoušel, nebo si ho jen vymyslel :cert:
Trubičky udělám podle jiného receptu a radši i s jiným krémem, tomuhle už nevěřím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
14.12.12 22:22

Tak přesně tyhle trubičky jsem dělala předmimulý rok (z časopisu Vlasta-vánoční cukroví, co vydávala). Nemohla jsem je vůbec sundat z těch kovových trubičkových forem, :cert: :cert:, tedy jsem to nějak rozbila a sundala a pak to nastrouhala na jemno na posypání medovníku. Letos jsem chtěla dělat také trubičky, ale mám strach, že je opět nesundám z těch kovových forem. :nevim:, takže to vzdávám. :pankac:
Ale je fakt, že na fotce vypadají lákavě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
15.12.12 15:56

Já poslední dobou dělám jen podle receptů z Mimibazaru a vybírám si jenom ty, co maj nejvíc pochvalnejch komentářů. U nich mám aspoň jistotu, že jsou odzkoušený. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí