Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den mám sice super kočárek který mi vyhovuje ale když jsem kočárek předělala na sporťák tak jsem zjistila důležitou vadu a to že kočárek nemá pásy a jelikož se mi syn z kočárku dost naklání tak jsem se rozhodla koupit jiný. Jenže se v kočárcích nevyznám a tak bych chtěla poprosit vás o radu. Jediný co chci aby kočárek měl je rukojeť na obě strany a pevná kola. Děkuji všem předem za rady
@mery.love s výběrem kočárku neporadím, ale ten váš sporták tam nemá ani díry na pásy? že by se daly pásy dokoupit zvlášt?
Kup klasický ksiry jako bývaly za nás, to taky kočáry pasy neměli
A nebylo by jednodušší tam dítku nainstalovat kšíry? Jestli je živější, tak stejně nebude nadšený, když ho pásy připlácneš k opěrce.
Přehazovací rukojeť a pevná kola má třeba Dorjan Cross Country, Deltim Voyaer, Apollon Alux
No nemá tam díry na pásy, to nás napadlo taky. Jenže my ke kočárku nemáme ani fusak a to jsou další peníze. Takže buď můžeme koupit jiný nebo koupit nějaký ty kšíry nebo tak něco a fusak. Uvidíme ale zklamalo mě to.
Fusak bys kupovala tak jako tak, ten u žádného kočárku není v ceně, a nánožník většinou užiješ jen na nechodící děti. Kšíry jsou investice u nejlevnějších kolem 100.
Já ale nemyslela fusak na zimu ten máme já myslela ten nánožník. Ten nemáme a já jelikož mám nechodící dítě tak bych ho uvítala. Každopádně uvidíme jak to dopadne
Peg Perego Uno má přehazovací rukojeť a jako sporťák je fajn ![]()