Prosím o radu....Nevím si již rady

43
15.5.14 12:39

Prosím o radu....Nevím si již rady

Maminky vím že to sem asi nepatří, omlouvám se, ale nevím si už rady. Malý chodil do soukromé školky, po nespolehlivosti paní učitelky, kdy mi třeba v 11 večer psala, že školka druhý den nebude(třeba i 3krát do měsíce) otevřena jsme tedy ukončili docházku. Měla jsem si vyzvednout malého věci, ale paní učitelka neměla čas a tak jsme se domluvili, že mi věci zašle poštou. Peníze na poštovné jsem jí zaslala na účet. Ona ale vůbec od 15.února nereaguje. Smazala si mě tu z přátel, na zprávy neodpovídá, školka je přestěhována a nevím kde. Nevíte jak by bylo možné věci vymoci zpět? Děkuji za jakýkoli názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1629
15.5.14 12:42

Záleží o co jde, pokud o maličkosti, tak bych to asi neřešila, pokud jsou to věci zásadní, tak přes zřizovatele té školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
15.5.14 12:42

Tak školku snad dohledáš zpětně ne? i když je přestěhovaná tak bude mít svoje stránky? to teda čučím co to bylo bože za ústav? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
15.5.14 12:43

Pochopila jsem spravne ze pani ucitelka chodi sem na emimino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
15.5.14 12:46
@Ivetkka píše:
Maminky vím že to sem asi nepatří, omlouvám se, ale nevím si už rady. Malý chodil do soukromé školky, po nespolehlivosti paní učitelky, kdy mi třeba v 11 večer psala, že školka druhý den nebude(třeba i 3krát do měsíce) otevřena jsme tedy ukončili docházku. Měla jsem si vyzvednout malého věci, ale paní učitelka neměla čas a tak jsme se domluvili, že mi věci zašle poštou. Peníze na poštovné jsem jí zaslala na účet. Ona ale vůbec od 15.února nereaguje. Smazala si mě tu z přátel, na zprávy neodpovídá, školka je přestěhována a nevím kde. Nevíte jak by bylo možné věci vymoci zpět? Děkuji za jakýkoli názor

Jak se skolka jmenovala, jak se pani jmenovala? Smazala si te tady nebo na facebooku? Pokud je skolka jen prestehovana, bude lehko dohledatelna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.5.14 12:47

Řešila bych to přes zřizovatele školky.. nechápu, ale, že když se přestěhovali, že je nejde dohledat :think:

• Citovat
  • Upravit
20518
15.5.14 12:55

Počítám, že šlo o jednu dvě holky, co si prostě udělaly jako živnost školku, ne? Tím se vůbec nechci doztknout podobných školek, tím jen nazančuju, že to asi bylo nad síly zakladatelek této školky. Ale chápu, já takhle reagovala loni na letáky školky, avizovaný telefon pernamentně vypnutý, na mail nikdo neodpovídal. tak jsem se na místo vypravila osobně a zjistila jsem, že školka neexistuje - tedy zavřená a zrušená.

Najít paní učitelku určitě půjde, ale bude to docela detektivka. Třeba přes živnosťák. Pak je na místě otázka, jak moc lpíš na věcech, které tam zůstaly - ta dřina jí sehnat někde na trvalé adrese asi bude větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
15.5.14 12:57

Ona chodí sem na emimino? Tak řekni kdo to je. Třeba se začne stydět a pošle věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.5.14 13:28

Sem asi nechodí, spíš mi šlo o to jestli s tím někdo nemá zkušenost. Jak se píše v příspěvku níže, školka je soukromá, vede to jedna učitelka, která je i zřizovatel a vypomáhájí tam dvě studentky vysoké školy pedagogické. Mají webovky, ale na těch se záhadně ztratili kontakty. Věci jsem kupovala do školky malému nové, takže mi samozřejmě jde i o věci, ale zaráží mě přístup, co si ty lidi dnes vlastně dovolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
15.5.14 13:31

@Ivetkka Tak se z někým domluv, ať jí zavolá, že chce jako umístit dítě a adresu budeš vědět hned :nevim:

• Citovat
  • Upravit
43
15.5.14 13:53

...

Domluvila jsem se s kamarádkou, ale paní učitelka zatím už třetí den nereaguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin