Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, v 2.tt fakt příznaky těhotenství nejsou a už vůbec ne bolesti zad. Šance, pokud jste se trefili do ovulace, je kolem 15%. Příznaky mohou být i před MS. Počkej, zda se dostaví a testuj
@Aduš8 píše:
Ne, v 2.tt fakt příznaky těhotenství nejsou a už vůbec ne bolesti zad. Šance, pokud jste se trefili do ovulace, je kolem 15%. Příznaky mohou být i před MS. Počkej, zda se dostaví a testuj
Dekuji za nazor vite snazime se dloouho o miminko a proto si vsimam kazde zmeny na me a doufam. 😊
@Terrr603 no, aby sis spíše ty změny nevsugerovala.. To se totiž stává hodně často, když se dlouho někdo snaží.
@Anonymní píše:
Je mi jasne 😏 😣 ale co ty prsa nikdy jsem to opravdu nemela a proto jsem si zacala delat nadeje
Mě prsa bolela v prvním těhotenství asi tři dny před vynecháním MS a teď v druhém o nich nevím ještě v 5. měsíci. Je to vždycky buď a nebo. Můžeš být těhotná, ale taky nemusíš. Nebo to může odejít s MS, aniž bys o tom věděla. ![]()
Těhotenství se pocita od posledni menstruace, ne od pripadnyho oplozeni tzn ovulace.
a co si udělat test
Od ovulace jsi 14 dní takže test by už něco ukázal ![]()
Je to možný, já první test měla pozitivní 9 dní po ovulaci. a prsa mě také bolela, plus jsem byla nafouklá.
Příspěvek upraven 17.02.19 v 22:01
Hele je to možné, mě prsa šíleně bolela tak tyden před pozitivním testem, jinak při MS nikdy. Ještě bych počkala a třeba úterý, středa si udělala test, pokud byly od plodné dny 4. tak po 14 dnech už by na testu muselo něco být.
Ahojky divky, zeny a damy. Plodne dny jsem mela 4.unora a s pritelem jsme zkouseli miminko dokonce i s prstikovou metodou od vcera mam bolave a natekle prsa a bradavky necitim na dotek a obcas citim brneni v bradavkach. Coz jsem nikdy nemela. Myalote ze je nejaka sance ze to vyslo a mela nejaka z vas tyto priznaky uz takto brzy? Cca 3 dny na zpet jsem mela strasny bolesti v krizi chvilemi az nesnesitelne. Pocitala jsem a vychazelo by mi to na 2tt. ????dekuji za kazdou odpoves.