Zhodnocení polic
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No, jsou to police. Moc k hodnocení se nenabízí. Chválím Hrozny hněvu, jestli to čtu správně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi tak.. prostě police
pokud se vám do interiéru hodí, tak paráda. Musím pochválit využití takového úzkého prostoru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TinaAn píše:
Asi tak.. prostě policepokud se vám do interiéru hodí, tak paráda. Musím pochválit využití takového úzkého prostoru
já bych na tu horní asi nedosáhla,
, ale jinak hezký
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Police hezké, pokud sedí do interiéru typově, umím si je představit někam na chalupu nebo do interiéru typu Provence. Jinak v moderním interiéru se mi víc líbí police bez viditelných nosičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanulka8 me se ty police nelibi. Je to vec vkusu. Ale manzela urcite pochval
,ze je manualne zrucnej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanulka8 píše:
Manžel mi udělal nové police. Mně se líbí, jen se chci pochlubit a poprosit o zhondocení
Mě se líbí, mě muž dělal před rokem podobné, bez viditelných nosičů, z jasanu, masiv 3cm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkné, udělala bych je až dolů a od země nějakou malou skříňku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, mě by se spíše líbila vestavěná knihovna. Takhle mi přijde, že je tam zbytečně moc nevyužitého prostoru. Ale záleží na vás, jak to tam máte celkově.
- Citovat
- Upravit
Hodnotím to tak, že jedna je strašlivě vysoko a na typ použitých knih je tam přílišný rozestup od další. Chápu, že v tom hraje roli i způsob uchycení. Tento je prostě na knihy nevhodný ![]()
(Polic jsem si navrtala již hodně.)
- Citovat
- Upravit
No z praktického hlediska nic moc. Doma jsme měli podobnou knihovnu, od země až takřka ke stropu, no a ten prach co se usazoval…silenost, takže já jsem za uzaviratelnou knihovnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Týjo.. žena mi dnes uvařila večeři, že bych ji taky nafotil a dal ke zhodnocení ![]()
Jinak nebyla nic moc, asi jako ty police
ale stejně jsem ju pochválil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
Týjo.. žena mi dnes uvařila večeři, že bych ji taky nafotil a dal ke zhodnocení
Jinak nebyla nic moc, asi jako ty policeale stejně jsem ju pochválil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit