Prosím o zkušenosti s Op

22.9.23 10:41

Prosím o zkušenosti s Op

Ahojky chci se zeptat dělala jsem si novou Op kvuli příjmení takze mam na hore na leve strane odstrihli roh chci se optat jesli mate neldo zkušenosti s vybrani na poště poukázku jesli mi vydaj dávku moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
22.9.23 10:50

Jasně, že dají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21622
22.9.23 12:00

Vem si s sebou pro jistotu i pas. Měla bys k té ustřižené občance mít i nějaký doplňkový papír. Ale možná se už nedává. Některé pošty s tím mají každopádně problém. Peníze by ti ale vydat měli. Možná se budeš muset trochu hádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
22.9.23 13:03

Společně s potvrzením (růžový papírek) se jedná o platný doklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16335
23.9.23 00:04

Také máme z důvodu svatby odstřihnutý roh, nový OP se vyřizuje a nic jsme k tomu nedostali. Někde je to v pohodě, někde se jim doklad nelíbil, přitom nám bylo jasně řečeno, že doklad je platný 45 dní v ČR. Vycestovat na něj ale nemůžeme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.23 11:51

Normalne platny je, spravne jsi mela k tomu dostat jeste barevny papirek, kde se pise proc je ruzek strizeny (zmena prijmeni, zmena stavu, zmena bydliste atd). Pak predpokladam, ze te na poste normalne znaji minimalne od videni, protoze pro davku si nejspis nejdes poprve… Tva fotka se nemeni, pouze uvedene informace v obcance, takze pokud by to nejaka megera nechtela na poste vydat, tak bych chtela mluvit s vedouci posty, protoze i obcanka bez ruzku je normalne plazna! ;). Pravda, jen omezenpu dobu k tomu, aby sis mohla zazadat o novou.

Ja jsem s tokovouto obcankou obcanku i vycestovala hned po svatbe + se starym pasem (zazadat jsem si jeste stihla, ale vydani bylo az po prijezdu). Nikdo zadny problem nemel. Na letisti kontrolovali jen zda sedi jmeno tedy jeste to stare, protoze nove tam neslo pri kupovani letenek zadat, kdyz jsme letenky kupovali jeste pred svatbou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat