Prosim poradit přivýdělek na RD

19.8.17 09:58

Prosim poradit privydelek na RD

Ahoj vsem, moc Vas prosim o radu a zkusenosti s brigadou z domova na RD. Na netu je toho dost ale vse mi zda az moc prehnane (Napr. Plneni obalek za 15000/mesicne :roll: 8) ) a nechci naletet. Prosim poradite? Nebo dohodite co mate sami vyzkousene? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
141
19.8.17 10:13

Plnění obálek… Tuhle jsem se tady na to taky ptala, jestli to není podvod… Pak jsem hledala na netu nějaké diskuze a samozřejmě to podvod je… Mám pocit, že neexistuje nic, co by nebyl podvod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
19.8.17 10:17

Přijímání pánských návštěv :P ne, vážně, ještě jsem nikdy neslyšela o práci z domova, která by nebyla podvod (myslím samozřejmě takovou tu pro kohokoliv, obálky a podobně). :nevim: Možná tak nějakého prodejce přes telefon a internet, nejdříve zaučení v kanclu a potom z domova, ale to bych já osobně teda nedělala, i kdybych měla od někoho jistý tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
19.8.17 10:31

@Kathleena Tak samozřejmě, že práce z domova existuje, ale musíš něco umět… klasické příklady toho, co se běžně dělá z domova jsou IT práce, programování, správa webů, účetnictví, daně, překlady, šití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.8.17 10:35

Žehlení, pečení, hlídání dětí, doučování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
19.8.17 10:41

@j.a.n.i1 Jasně, ale dost těžko můžu dělat IT práce a programování, o kterém nevím nic… Ale práce pro každého jako šroubování propisek je prostě podvod vždycky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
19.8.17 10:43

@Kathleena Tak žádná práce není pro každého… tak nevidím důvod, proč by to zrovna u práce z domu mělo být jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
19.8.17 10:43

Muzes po kamaradkach prodavat kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.17 11:24

Tady třeba paní rozváží po maminkách šití, i zaučí. Koukni se tam po okolí po inzerátech, třeba tam na něco narazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
19.8.17 11:31
@j.a.n.i1 píše:
@Kathleena Tak žádná práce není pro každého… tak nevidím důvod, proč by to zrovna u práce z domu mělo být jiné.

To je pravda.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
19.8.17 12:00

Ja delam poradce Just :)

• Citovat
  • Upravit
441
19.8.17 12:00

Ja chodim do mekace a v podstate, jak se ni chce, zaklad mam 19-22 3× tydne. Kdyz chci chodit vic, jdu vic a je to super si takhle odskocit nezi lidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.8.17 12:18

Nevím, odkud jsi, ale pokud bys byla ochotná uklízet a byla pečlivá, tak bys třeba v Praze s přivýdělkem neměla mít problém: někdo pohlídá, a Ty šupajdíš vydělávat do domácností. Je tu hafo diskusí, jak je problém najít někoho, kdo uklízí dobře a je spolehlivý.

Můžu se zeptat, co umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat