Prosim poradit přivýdělek na RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosim poradit privydelek na RD
Ahoj vsem, moc Vas prosim o radu a zkusenosti s brigadou z domova na RD. Na netu je toho dost ale vse mi zda az moc prehnane (Napr. Plneni obalek za 15000/mesicne
) a nechci naletet. Prosim poradite? Nebo dohodite co mate sami vyzkousene? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Plnění obálek… Tuhle jsem se tady na to taky ptala, jestli to není podvod… Pak jsem hledala na netu nějaké diskuze a samozřejmě to podvod je… Mám pocit, že neexistuje nic, co by nebyl podvod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijímání pánských návštěv
ne, vážně, ještě jsem nikdy neslyšela o práci z domova, která by nebyla podvod (myslím samozřejmě takovou tu pro kohokoliv, obálky a podobně).
Možná tak nějakého prodejce přes telefon a internet, nejdříve zaučení v kanclu a potom z domova, ale to bych já osobně teda nedělala, i kdybych měla od někoho jistý tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kathleena Tak samozřejmě, že práce z domova existuje, ale musíš něco umět… klasické příklady toho, co se běžně dělá z domova jsou IT práce, programování, správa webů, účetnictví, daně, překlady, šití…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Jasně, ale dost těžko můžu dělat IT práce a programování, o kterém nevím nic… Ale práce pro každého jako šroubování propisek je prostě podvod vždycky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kathleena Tak žádná práce není pro každého… tak nevidím důvod, proč by to zrovna u práce z domu mělo být jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady třeba paní rozváží po maminkách šití, i zaučí. Koukni se tam po okolí po inzerátech, třeba tam na něco narazíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Kathleena Tak žádná práce není pro každého… tak nevidím důvod, proč by to zrovna u práce z domu mělo být jiné.
To je pravda.
- Citovat
- Upravit
Ja chodim do mekace a v podstate, jak se ni chce, zaklad mam 19-22 3× tydne. Kdyz chci chodit vic, jdu vic a je to super si takhle odskocit nezi lidi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, odkud jsi, ale pokud bys byla ochotná uklízet a byla pečlivá, tak bys třeba v Praze s přivýdělkem neměla mít problém: někdo pohlídá, a Ty šupajdíš vydělávat do domácností. Je tu hafo diskusí, jak je problém najít někoho, kdo uklízí dobře a je spolehlivý.
Můžu se zeptat, co umíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit