Poradce pro finanční plánování NN - zkušenosti?

Kae
62
17.8.17 17:42

Poradce pro fin. plánování NN - zkušenosti?

Hezký den všem,
partner dostal nabídku pracovat pro pojišťovnu NN (dříve ING). Byl už na 2 setkáních a povídal že na pojišťovnu to nevypadá špatně. Prý upřednostňují kvalitu smluv a ne počet. Nějaké náhodné obvolávání nových lidí prý u nich nehrozí, nějaký kmen klientů do začátku dostane, navolávat schůzky bude call centrum (poplatek za realizovanou schůzku). Schůzky chtějí radši u nich v kanceláři (kancl+zázemí zdarma), ježdění po lidech jen vyjímečně. Samozřejmě první půl rok to nebude finančně nic moc, ale po roce slibují nadprůměrné výdělky. Zpočátku jen životní, potom ostatní pojistky, což bude asi hlavní.. dál direct pojišťovnu a Moneta (hypo, kap. fondy, úvěry atd.) Je to samozřejmě pořád práce pojišťováka, takže spousta času, telefonování, musel by mít ŽL, licence ČNB=10.000,–(NN příspěvek 80%), provize, práce s lidmi :think:

Říkal, že kdyby to bylo na klasický HPP, jde do toho hned. Má nějakou dobu na rozmyšlenou ale spíš do toho nepůjde. Chce co nejdřív z nynější práce, tak co kdyby… moc by nám pomohlo kdyby někdo měl zkušenost. Oficiálně je to poradce pro fin. plánování pro NN. Ví o tom prosím někdo něco?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13048
17.8.17 18:11

Připadá mi to takové, když ptáčka lapají…
Ono za vše už mluví ten živnosťák a nejprve pouze životní pojistky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kae
62
17.8.17 18:54

Je nám to jasný, jen kdyby někdo měl zkušenost nebo znal někoho kdo v NN dělal. Jak to funguje v Alianz a České ví každý, tak jak moc (pokud vůbec) je to v NN jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.17 23:58

Dělala jsem v OVB, kde se upřednostňovali smlouvy od ING (tenkrát ještě). Upřímně teď po letech můžu říct, že smlouvy nahrávali do karet jen pojišťovně..pokud bylo součástí životního pojištění spoření, první cca tři roky šly tyto peníze na provizi pojišťováka…

• Citovat
  • Upravit
2
24.10.17 15:09

Jsem poradce v NN

Vím, že to není asi už aktuální, ale popravdě to co popisujete je tak 50:50. Pokud ale máte ještě zájem o to, jak to tam vlastně chodí napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.11.17 15:49

Dobrý den, já bych měla zájem dnes jsem dostala stejnou nabídku a moc by mě zajímalo jak to vlastně je.
Díky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.11.17 18:33

Co konkrétně by jste chtěla vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.17 15:50

Pro Shikiho

Ahoj, Shiki. Prosím Tě, můžeš mne kontaktovat na zdenekmotuz@seznam? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat