Program na oslavu 8. narozenin

2346
4.9.13 05:11

PROSÍM PORAĎTE PROGRAM NA OSLAVU 8.NAROZENIN

Moc prosím o radu jak zabavit děti an oslavě narozenin.
Synovi bude osm let a pozvali jsme děti v rozmezé 5-8let cca 13dětí. Jelikož mám ještě miminko, tak absolutně netuším jak je zabavit, myslela jsem nějaké hry, úkoly, ale nevím abych nebyla trapná :( Pokud myslíte, že by úkoly šli a nebo jste někdo dělal, prosím poraďte jaké úkoly, děkuji moc. Jinak máme dost a dobrůtky, ale ten program :(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
275
4.9.13 07:09

Dobré ráno. My jsme cca stejně staré děti na svatbě zabavili hrou židle tzn. vždy je o jednu židli míň než dětí hraje hudba, když se zastaví všichni si musí sednout, kdo stojí jde z kola ven, ale nevím kde bydlíte v normálním obýváku by se asi 13 dětí zabilo. Pak mě napadá cukr káva limonáda to si pamatuju, že mě bavilo :) Tady jsou odkazy na nějaké hry, ale je to lepší na zahradu nebo do větší místnosti http://www.mestoprodeti.cz/…s-detmi.html Z těch her do bytu mě napadá tichá pošta, nebo vytisknout obrázky zaměstnání nebo pohádkových bytostí nalepit to vždy jednomu na čelo ten se bude ptát ostatních a musí přijít na to, co je. Tady ještě jedny stránky http://www.hranostaj.cz/hledej.html jde vyfiltrovat i jen hry „na doma“ mě zaujal pokoj pro vzácného hosta to by si mohli přijít zahrát i ke mě. A v neposlední řadě na té svatbě děti hodně bavilo prostě tancovat - diskotéka, akorát babička, která nechtěla zůstat pozadu málem dostala infarkt:) Tak ať to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
4.9.13 07:56

@BáraLeštinská Vy jste zlatá, moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.9.13 08:24

Jídlo, pití, hudba, hry a nějakou zábavu a až se vyřádí a zahrají si nějaký film dětsko/pubertální by je mohl zabavit všechny :lol:.
Nechala bych i dítě ať si samo řekne jak chce, aby oslava probíhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
4.9.13 21:33

@Kelsey Také moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maomam1
10.9.13 21:04

No my si půjčuje skákací hrad, už několik let a nestojí to balík. Děti vždycky naženeme do hradu, máme čas na přípravu další soutěže a tak to jde dokola.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný