Hodí se tento typ šatů na svatbu v kostele?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V kostele by si mít ramena zakrytá asi měla, navíc je tam zima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prof. Farnsworth Podle mě jsou šaty pěkné a slušné (pokud nejsou super mini… ale nevypadají) a zakrytá ramena se fakt v dnešní době v kostele neprožívají - nebo jsi věřící a nějak ti to vadí? Mi osobně ne. V létě se šaty prostě nosí. I do kostela. A tyto vypadají dle mého vkusně, myslím si, že k nim opravdu nic potřeba není. Ale píšu jen svůj názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachelkaaa píše:
@Prof. Farnsworth Podle mě jsou šaty pěkné a slušné (pokud nejsou super mini… ale nevypadají) a zakrytá ramena se fakt v dnešní době v kostele neprožívají - nebo jsi věřící a nějak ti to vadí? Mi osobně ne. V létě se šaty prostě nosí. I do kostela. A tyto vypadají dle mého vkusně, myslím si, že k nim opravdu nic potřeba není. Ale píšu jen svůj názor.
Ne, věřící nejsem. Ale respektuji víru ostatních. Vím, že u svatby je to něco jiného, ale já osobně bych z toho (kdybych byl žena) měl špatný pocit. Ale je na každém, co si zvolí - nikoho neodsuzuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nějaká štábní kultura snad být musí,ne? Do kostela by ramena měla být zakrytá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ramena bych zakryla. V kostele mají být zakrytá ramena a kolena. A není úplně příjemné, když na to třeba někdo byť i omylem upozorni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nebudeš mít něco pres6ty šaty, tak do kostela určitě ne. I když nedávno jsem viděla svatbu v kostele a zhruba půlka hostů by si rovnou mohla jit stoupnout na e55
mezi nimi i nevěsta, která měla tenká ramínka a na většině těla prusvitnou látku ![]()
- Citovat
- Upravit
Do kostela za me ne.Jsou kratke a prilis nahate.I kdyz kdybys mela sacko ci bolerko a silonky plus lodicky,tak by to asi slo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych i zvazila,proc se snoubenci chteji brat v kostele a zda jsou ti blizci.Treba znami meli svatbu v kostele ciste proto,ze je tam hezci atmosfera a nevedou se reci o majetku.Tam jsem take mela saty jen nad kolena.naopak u silne vericich paru bych si toto nedovolila,je to neslusne.Stejne jako vzit si treba bile saty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná to je jedno proč se tam kdo chce brát, prostě když jdu do kostela, tak tomu má být přizpůsobený oděv, takže zakrytá kolena a ramena, pokud to nechci akceptovat, vdávám se kdekoliv jinde, kde ta pravidla nejsou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik ale zakladatelka se tam prece nevdava
a taky se zeptala,coz svedci o tom,ze treba nemela ani paru o tom,jaky dress code je predepsany ke svatbe v kostele.Ona by tam napriklad mela byt i pokryvka hlavy (damy) a to uz asi malokdo dodrzuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná já vím, že se nevdává
a je dobře vědět, že nejsou všichni ignoranti a dodržují daný dress code ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
@Monchichik ale zakladatelka se tam prece nevdavaa taky se zeptala,coz svedci o tom,ze treba nemela ani paru o tom,jaky dress code je predepsany ke svatbe v kostele.Ona by tam napriklad mela byt i pokryvka hlavy (damy) a to uz asi malokdo dodrzuje.
To už v podstatě vůbec neplatí, jedine,co z toho zůstalo, že žena si může v kostele klidně čepici, klobouk nechat, muž nikdy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit