Nakupujete v Pepcu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nakupujete v Pepcu?
Ahoj nakupujete dětem oblečení v Pepcu? Jak jste spokojeni? My od tud jsme pár věcí dostali ale nevím zda je vhodné tam nakupovat. Co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Jana.49 Proč by to nebylo vhodné? Občas tam něco nakoupím,oblečení za pár korun,do školky,na zahradu,naprosto dostačující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proc by to nemelo byt vhodne? ![]()
Neni to zadna super kvalita, ale ani nic zavadnyho
me to vyhovuje, aspon nebudu skladovat hory veci kdyz se to rozpadne ![]()
Příspěvek upraven 07.07.18 v 22:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuju často, mají výhodné ceny a oblečení není špatné. S frekvencí jakou si syn oblečení ničí a roste se mi nechce kupovat dražší znackové kousky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Nakupuju často, mají výhodné ceny a oblečení není špatné. S frekvencí jakou si syn oblečení ničí a roste se mi nechce kupovat dražší znackové kousky
Presne tak, za ty penize mi to neni lito.. Ja ani obleceni neposilam dal, tak se mi to tu vali.. Tohle pokud se znici tak to proste hodim do popelnice..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana.49 píše:
Ahoj nakupujete dětem oblečení v Pepcu? Jak jste spokojeni? My od tud jsme pár věcí dostali ale nevím zda je vhodné tam nakupovat. Co myslíte?
S něčím spokojená jsem a s něčím ne. Je to takový KIK v bledě modrém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Nakupuju často, mají výhodné ceny a oblečení není špatné. S frekvencí jakou si syn oblečení ničí a roste se mi nechce kupovat dražší znackové kousky
Přesně taky se mi nechce kupovat dražší oblečení syn z toho brzy vyroste. A člověku pak není líto to vyvodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dřív jsem kupovala drahé značkové, teď je mu 1,5 a chodím snad už jen tam. Buď je špinavej od jídla nebo z venku. Převlíkám ho minimálně 2× denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro děti trička s krátkým za 29,–, kšiltovky za 35,–, tenké letní tepláky za 89. Umělé kraťasy, které během chvilky uschnou. Slipy a ponožky. Ale tam už ta nekvalita je znát, když to porovnam třeba se slipy z CA, které má starší syn, tak je znatelný rozdíl v gramazi.
A před časem krásný hluboký skleněný pekáč s poklopem, za necelé dvě stovky, paráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji, jsem spokojená a stačí
nám to.Za tech nekolik let žádná reklamace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na jak staré děti. Nejstaršímu už tam kupuji jen tepláky na tábor, které po něm vyhodím. Prostřední tam kupují hlavně silonky, za těch pár kaček mi jich není líto
pak má z tama dvě sukýnky, které se fakt povedly. Jinak trička jsou většinou po pár vyprání a vysušení na vyhazov. No a nejmladšímu kupují hlavně tam. Momentálně má denně minimálně dvě trička. Období já vše sám. Tak mi aspoň není líto, když jsou zničená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pepco, Kuk a Lidl jsou mě nejoblíbenější obchody na (detske) oblečení. Přijatelná cena, průměrná kvalita, aspoň člověku není těch pár korun za ponicene/male věci líto. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ano zaleží na věku, maji tam hezké věcičky pro male děti, a když koupím pár triček po 30 korunách je mi jedno když si to syn zmaze na hřišti nebo barvama když maluje, mít tricko za 300 ze značkového obchodu asi budu víc vysilovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Everyone píše:
Pepco, Kuk a Lidl jsou mě nejoblíbenější obchody na (detske) oblečení. Přijatelná cena, průměrná kvalita, aspoň člověku není těch pár korun za ponicene/male věci líto.
Z těch tří nedám dopustit na Lidl. Pyžamo od nich drží, zato z Pepca vánoční se sobem se roztáhlo snad hned po prvním vyprání. Ale protože ze všeho hrozně rychle vyroste, tak mě to zas tak moc netrápí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekupuju, nemám ráda tuhle rychlou, levnou a nekvalitní módu. Navíc se mi ty věci ani nelíbí. Jsou to takové hadry, které se pak hodí do popelnice a akorát se tím vytváří tuny odpadu. Kupuju oblečení na MMB nebo v secondhandu, hodně taky synovi šiju. Když z něho vyroste, podědí ho synovec a neteř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit