Nakupujete v Pepcu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky já teda nevím jak perere, ale trika z pepca jsou po třech měsících úplně v pohodě. Loni i letos jsem tam synovi koupila trička i tepláky, nosí je hodně, normálně je peru a suším v sušičce a jsou úplně ok. Jako za 30 Kč tričko je super. To na bazaru nekoupíš. A jestli jo, tak flekaté, vytahané a zaplatíš ještě poštovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nini77 píše:
Holky já teda nevím jak perere, ale trika z pepca jsou po třech měsících úplně v pohodě. Loni i letos jsem tam synovi koupila trička i tepláky, nosí je hodně, normálně je peru a suším v sušičce a jsou úplně ok. Jako za 30 Kč tričko je super. To na bazaru nekoupíš. A jestli jo, tak flekaté, vytahané a zaplatíš ještě poštovné.
Taky nechapu
kupuju tam 10ti mesicnimu trika a bodycka takze je peru porad a porad a porad
a drzi
urcite po dobu nez t toho vxroste vydrzi.. A pak mi to je jedno.. Triko za par korun urcite dal posilat nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dřív jsem byla u oblečení nadšena, ale po pár vypraní uz ne, vše vybledlo, někde dírky, tak radši kupuju v sekaci s anglickou módou, cena stejná a kvalita někde jinde. Ale ráda tam kupuji rámečky na fotky, různé doplňky do domácnosti. Hračky taky nic moc, starší dostala barbinu a zachvilku ji odpadla noha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nini77 píše:
Taky to nechápu. Nám drží trička a mikiny rok v pohodě, to samé kraťasy a trenky. A to některé z nich jsou pracné několikrát týdně.
- Citovat
- Upravit
Me se taky nikdy u detskeho nestalo, ze by se opralo, potisk vydrolil a podobne..celkem jsem prekvapena z toho, co tu pisete.. po nas dokonce ty veci dedi chlapecek od kamaradky a zadne seprane hadry ji nedavam..
Se zminovanym FaF jsem byla vzdycky spokojena taky…
Asi priste zvolit setrnejsi program, nebo perete na 60 ? Fakt me to prekvapuje.. ja tedy u detskeho vubec nepouzivam susicku, tak to muze byt i tim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji tam dětem trička na doma a zahradu. Kraťasy a tilkaz k moři a ráda mám jejich skleněné dózy, prostirani a různé dekorace. Jinak kupuji dětem téměř výhradně Zn. Cherokee, kterou mají dneska zastoupenou v Albertu a spodní prádlo jim beru v Chibbu. Ale třeba letošní plavky pro malého mám z Pepca a přežily 11 dní u moře líp, než loni plavky z Lidlu. Vůbec mi přijde, že se Lidl, aby udržel cenu, v kvalitě pohoršil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajamateridouska píše:
Me se taky nikdy u detskeho nestalo, ze by se opralo, potisk vydrolil a podobne..celkem jsem prekvapena z toho, co tu pisete.. po nas dokonce ty veci dedi chlapecek od kamaradky a zadne seprane hadry ji nedavam..
Se zminovanym FaF jsem byla vzdycky spokojena taky…
Asi priste zvolit setrnejsi program, nebo perete na 60 ? Fakt me to prekvapuje.. ja tedy u detskeho vubec nepouzivam susicku, tak to muze byt i tim…
Ja peru na 40,ale kdyz jsou bodycka fakt hodne zapatlany tak je tam klidne hodim i na 60 a dobry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozmaryna1234, barbinam i z jiných obchodů odpadají nohy, to nebude Pepcem
.Důvěru nemám k od pohledu typicky čínským hráčkám a to ani v Pepcu ani jinde a třeba bych tam určitě nekoupila dudliky a kousatka
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě pepco bylo lepší tak 2 roky zpátky. Nebo se mi to zdá? Ale tak za cena odpovida kvalite.. Od jedné velikosti 3× jinak delší bodyčko takže to beru podle svého uvážení, velikostem neverim. Overaly na malá miminka asi fajn, ale teď na 10 měsíční už nedoberu, protože je to zas moc dlouhé a má to mini nožky.. Takže více méně beru leginy nebo tepláky a ponozky, na doma dobrý
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristý 23 koupila jsem tam třikrát jako rychlovku náhradní tepláky nebo kratasy a ta kvalita je mizerná. Par prani a sušení a letělo to vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristý 23 píše:
Ahoj,
v Pepcu ráda nakupuji, ale spíše dekoraci, nebo věci pro sebe. Chci se zeptat, zda jste s oblečením pro dítě spokojeni?
Jak s čím. Něco se hned vytahuje, něco je fajn. Na miminka asi dobrý, ze všeho brzo vyrostou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju, za tu cenu to vydrží akorát a kluci z toho stejně hnedka vyrostou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro malé děcka, které z toho vyrostou za 2 měsíce ok, ale pro školačku nekupuji vůbec. Triko už třeba unosí i 2 roky a z Pepca je po měsíci tak na dvůr. Ale abych jim nekřivdila, jedny tepláky nosila dcera docela dlouho a ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristý 23 kalhotky pro dcery a obě velikosti se začaly párat gumičky. Možná špatná várka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit