Nakupujete v Pepcu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@slavuska1
Taky se mi to stalo z ponožkama z lidlu a o punčocháčích ani radši nemluvit.
Za punčochy si teda ráda připlatím. Nemám ráda, když to jednou vyperu a jsou na tom hned žmolky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam občas pro děti něco také nakoupim …Věci tam mají někdy moc hezké… Ale pro dospelaky to zázrak moc není…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alenkkaa
Souhlasím! Na děti krásné věci. Pro dospělé tam mají prd. Ale to mi až tak nevadí je plno obchodů kde si člověk může nakoupit. Já ráda nakupuju na sebe v kiku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jak co. Malému jsem tam naposledy koupila trička. Všichni nám je pochvalovali. Jsou fakt šupózní
Ale vybírala jsem podle materiálu a jak jsou ušité. To proto, že s některýma věcma jsem v minulosti nebyla spokojená. Občas kvalita vázne.
Snažím se ale značky jeho oblečení mixovat. Dražší a levnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuji. Jeste jsem nemela problem, ze by se neco sepralo nebo rozparalo. Pro devcata hlavne saty, sukne, leginy, celkove tricka kupujeme. Radeji koupim tam nove, nez predrazne bazarove od nekoho. Kik, Lidl, Tesco ma fajn veci.
Nemam nic proti bazarovym vecem, ale posledni cas si zeny zadaji premrstene castky za stare veci a v tom je neminim podporovat. Je to vyhodnejsi koupit v Pepco nez neco obnoseneho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, nenakupuji. Něco jsme dostali, ale nelíbí se mne to a zpracování je mizerné. Zato mám velmi ráda Lidl v kombinaci s českou lokální tvorbou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ještě doplním, že boty a papuče fakt nee, už od pohledu vidím, že tím dětem budu ničit nohy. Jinak jak jsem psala, oblečení není taková hrůza za ty ceny.Do školky a na hřiště úplně stačí. Starší má něco už delší dobu i do školy a stále je to v pěkném stavu. Jinak mám ráda i Kik, ceny jen o něco málo vyšší a u většiny věcí lepší kvalita.Ale už jsem měla i značkové ve strašné kvalitě. Takže pokud někdo neví, co s penězi a má dítě, co jen sedí doma u tabletu a nic nezničí, tak ať klidně kupuje značkové
.
Příspěvek upraven 08.07.18 v 11:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajamateridouska souhlasím
. Naposledy jsem koupila náplň do bublifuku a troje kraťasy pro dceru a spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Pepcu jsem nildy nebyla, v Kiku parkrat a nic jsme nevybrali. V Lidlu jsou regaly s oblecenim vzdycky prazdne, a tricka z Tesca byla zatim nejhorsi kvalita jakou jsem pro kluky mela. Po par vypranich vybledle, zmolkovate, pretocene svy. Mne se nejvic osvedcily rakouske blesi trhy, minimalne obnosene, celkem levne a lepsi nez nove zbozi prodavane v retezcich u nas. Ale nejhorsi trika pro deti, co do kvality usiti, jaka jsem zatim videla byla ted nedavno v TerraNove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já teda nevím jak perere, ale trika z pepca jsou po třech měsících úplně v pohodě. Loni i letos jsem tam synovi koupila trička i tepláky, nosí je hodně, normálně je peru a suším v sušičce a jsou úplně ok. Jako za 30 Kč tričko je super. To na bazaru nekoupíš. A jestli jo, tak flekaté, vytahané a zaplatíš ještě poštovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nini77 píše:
Holky já teda nevím jak perere, ale trika z pepca jsou po třech měsících úplně v pohodě. Loni i letos jsem tam synovi koupila trička i tepláky, nosí je hodně, normálně je peru a suším v sušičce a jsou úplně ok. Jako za 30 Kč tričko je super. To na bazaru nekoupíš. A jestli jo, tak flekaté, vytahané a zaplatíš ještě poštovné.
Taky nechapu
kupuju tam 10ti mesicnimu trika a bodycka takze je peru porad a porad a porad
a drzi
urcite po dobu nez t toho vxroste vydrzi.. A pak mi to je jedno.. Triko za par korun urcite dal posilat nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dřív jsem byla u oblečení nadšena, ale po pár vypraní uz ne, vše vybledlo, někde dírky, tak radši kupuju v sekaci s anglickou módou, cena stejná a kvalita někde jinde. Ale ráda tam kupuji rámečky na fotky, různé doplňky do domácnosti. Hračky taky nic moc, starší dostala barbinu a zachvilku ji odpadla noha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nini77 píše:
Taky to nechápu. Nám drží trička a mikiny rok v pohodě, to samé kraťasy a trenky. A to některé z nich jsou pracné několikrát týdně.
- Citovat
- Upravit
Me se taky nikdy u detskeho nestalo, ze by se opralo, potisk vydrolil a podobne..celkem jsem prekvapena z toho, co tu pisete.. po nas dokonce ty veci dedi chlapecek od kamaradky a zadne seprane hadry ji nedavam..
Se zminovanym FaF jsem byla vzdycky spokojena taky…
Asi priste zvolit setrnejsi program, nebo perete na 60 ? Fakt me to prekvapuje.. ja tedy u detskeho vubec nepouzivam susicku, tak to muze byt i tim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit